Sari la conținut

indianu_1981

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    iuly_1981

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    suzuki gs 500

indianu_1981's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mi-a f*t*t toate cheile!!! a mers cu ea, a bagat benzina deci mi le-a distrus pe toate!!!
  2. dragi colegi GS-isti MI AM GASIT MOTORUL!!! politia romana mai bine spus...detaliile la intalnirea noastra!!! acum am si eu nevoie de un nou set de chei impreuna cu butucurile sau cum se spune...cat mai repede ca incepu sezonul si eu sunt pe uscat...adica pe 4 roti!!! daca stiti pe cineva care dezmembreaza sau a dezmembrat asa ceva dati-mi de veste!!! asfalt uscat!!!
  3. Din fata blocului...la liceu la Jean Monnet! am fost la liceu si ei au camere de supraveghere dar nu prind exact locul...in schimb prind strada inainte si dupa!!! sper sa vad ceva...NU-I IERT!!!!!
  4. Mi-au furat Gs-ul meu.....aseara!!!!! :rolleyes: Care ma puteti ajuta....va sunt recunoscator!!!!!
  5. imi pare rau nici eu nu vin joi! sunt invitat la o nunta!!! ghici ce nunta..............(indiciu: canta Adrian DeVito) distractie placuta si asfalt tare ca de uscat nu o sa fie probleme!!!!
  6. suna interesanta aventura! citeam pe un forum despre drum ca nu ar fi prea bun!mai multe detalii................ am un prieten cu un f650 care cred ca s ar baga (sau vrei doar suzukisti? )
  7. Ideea este foarte buna!Problema in momentul de fata este ca dragii nostri colegi gs isti mai au putin si isi scot ochiii!!! Bine ca au casti si nu ajung la ochii!Fratilor ''make love not war'' nu intre voi partea cu ''love'' dar sa ajungeti la asemenea replay-uri....!!!!!!!citita sau necitita, partea cu manualul, daca putem sa l ajutam haideti sa o facem!!!sincer eu cu gs-ul meu nu am avut nevoie de sincronizari de carburatoare etc. etc dar si daca o sa am nevoie(sper sa nu) nu stiu daca as face singur treaba asta si credeti-ma ca am demontat si montat multe parti si de la masina si de la motocicleta ..............si am citit si manualul(trebuie sa ai si conditii unde sa faci asemenea reparatii)!cum facem cu stickerele? asfalt uscat si bafta
  8. multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaaaaaani KASSU
  9. alaturi de voi cu sufletul!dupa 20 si cu mobra!
  10. FETELE SUNT INCANTATE CU SIGURANTA! CUM MERG PLACUTELE?SAU ASEZAT PE DISCURI? ASFALT USCAT DUPA ATATA PLOAIE
  11. ti au furat motorul si nu mai ai cu ce sa ajungi?
  12. k stai linistit ca nici eu nu ma scol cu noaptea in cap sa ma duc in targ!mie mi a zis cineva ca gasesc in targ!acum sa vedem ca nici nu stiu unde anume!
  13. intalnirea de aseara s a lasat cu bere fara alcohol!da chiar............duminik ceva ?dimineata ma duc in targ sa mi caut oglinda si poate dupa o iesire scurta?
  14. sanatatea e mai importanta!pace nepace sanatosi sa fie!asfalt uscat
×
×
  • Creează nouă...