Sari la conținut

Gabitza

EX+
  • Număr conținut

    89
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Gabitza

  1. E valabil si scenariul tau, nu zic ...

    Si ce-ar trebui facut? oricine a produs un accident sa nu mai aiba dreptul de a conduce? sintem oameni, gresim, avem o zi proasta, etc.

    Ar trebui sa nu-l mai victimizam pe shofer presupunand ca o sa patzeasca cine shtie ce chestie nasoala.

    AR TREBUI SA AVEM GRIJA DE NOI. :makeout:

  2. Nissanul nu a acordat prioritate (e semn de cedeaza cind vii pe sus) si a mai incalcat si articolul cu intoarcerea la minim 50m de iesirea din pasaje, poduri si alte halea. Permis suspendat 3 luni => isi pierde slujba. Dur, dar drept. Alta data nu va mai face si ASTA e un lucru bun, un (cuvant urat) mai putin la volan.

     

    Despre vatamarea corporala, cred ca daca vrea, Kali poate sa cada la pace si sa nu-i faca dosar penal, dar ar fi bine sa-l scuture de bani (licenta pierduta, spitalizare, bacsisuri, reparatii motor - la cum merg asigurarile pentru motor, nu m-ar mira sa dureze mult si bine). Iar e dur, dar trebuie ... pe drumul public ESTI RESPONSABIL pentru tot ceea ce faci.

    Nu vreau sa ma contrazic cu nimeni shi nu iau apararea nimanui dar deshi ne-ar placea sa vedem cum astfel de iresponsabili sunt pedepsitzi hai sa vedem cum o sa stea treaba:

    Permis suspendat pe 3 luni, face un curs de sigurantza rutiera, da examen, face cerere la politzie shi cu ceva bulan are permisul dupa 1 luna ( perioada in care sta in concediu) deci nu-shi pierde serviciul.

    Dosar penal nu ca nu-i cazul de spitalizare prelungita.

    Bani din proces civil daca-l da in judecata victima.

    Reparatzie motor pe RCA shi reparathie mashina pe casco ( reprezentantzele au intotdeauna casco)

     

    Shi dupa un concediu de 1 luna in care se odihneshte omul shi face treaba pe la tzara iese animalul din nou pe shosea shi atunci "pazea la nebun".

  3. Vin de la Kali. Piciorul o doare ingrozitor, aseara i-au facut o injectie de calmare, azi i-am zis asistentei sa-i mai faca una, dar pana sa plec, nu a venit. E posibil ca piciorul sa i-l puna in gips...

    Ea e  optimista si pusa pe sotii, dornica de o tigara, nu-i place patul care miroase ingrozitor si are nevoie ca prietenii sa-i fie aproape.

     

    In rest, ii este mila de cel care a lovit-o: ala lucreaza ca sofer pe Nissan, nu e din Bucuresti, isi vede familia o data la cateva saptamani, si cum o sa i se faca dosar penal, adio slujba! Lui Kali ii pare mai rau de el decat de ea insasi...

    N-ar trebui sa-i para rau de shofer ca nu-i face nimeni nici un dosar penal, ca legal nu au pt. ce. Ar trebui in schimb sa fie nervoasa shi sa-shi doreasca sa-i rupa capul ca sa fie altadata mai atent mai ales ca asta-i munca lui.

  4. Insanatoshire rapida-tzi doresc.

    Cat despre locul accidentului shtiu ca-i periculos pt ca acolo stau.

    Vine lumea de la Iancului shi intra stanga inainte de pasaj pt, ca este acolo o mizerie de vulcanizare, spalatorie auto, service, frizerie shi bar. In fiecare luna are loc cate un accident pt ca lumea iese tare din pasaj shi nu se ashteapta ca cineva sa-i taie calea. :makeout:

  5. Atunci cand faci fapte bune te vede Dumnezeu, atunci cand nu este atent Dumnezeu sigur te observa celalalt ( de jos ) :laugh:

    Atentzie ca tot timpul cineva este cu ochii pe tine.

    Asha bag de seama ca este shi pe forumul acesta :laugh:

    Sorry!!!

×
×
  • Creează nouă...