Sari la conținut

Gabitza

EX+
  • Număr conținut

    89
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Numar Moto
    B. inca nu stiu

Gabitza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Bine ca ai scapat doar cu atat dar atentzie ca nu am remarcat nicaieri in poveshtile tale cum ai condus tu preventiv shi asta tzi-ar putea salva pielea candva.
  2. Bun venit fetelor in randul pasionatzilor de motoare, sa fim cat mai multe.
  3. Gabitza

    Well...

    Felicitari shi sa ai parte de ea. Shi la cat mai multe drumuri fara incidente.
  4. Ce shtitzi despre acest tip de motor, ca mi-am cumparat shi orice sfat este bine venit.Este din 1989, motor 125 Rotax.
  5. Felicitari shi cred ca-tzi place cum suna motorul. Am vrut shi yo sa iau un VT 250f dar avea prea multe bube shi am luat pana la urma o Aprilica.
  6. Gabitza

    KALI la pamant!

    Ar trebui sa nu-l mai victimizam pe shofer presupunand ca o sa patzeasca cine shtie ce chestie nasoala. AR TREBUI SA AVEM GRIJA DE NOI.
  7. Gabitza

    KALI la pamant!

    Nu vreau sa ma contrazic cu nimeni shi nu iau apararea nimanui dar deshi ne-ar placea sa vedem cum astfel de iresponsabili sunt pedepsitzi hai sa vedem cum o sa stea treaba: Permis suspendat pe 3 luni, face un curs de sigurantza rutiera, da examen, face cerere la politzie shi cu ceva bulan are permisul dupa 1 luna ( perioada in care sta in concediu) deci nu-shi pierde serviciul. Dosar penal nu ca nu-i cazul de spitalizare prelungita. Bani din proces civil daca-l da in judecata victima. Reparatzie motor pe RCA shi reparathie mashina pe casco ( reprezentantzele au intotdeauna casco) Shi dupa un concediu de 1 luna in care se odihneshte omul shi face treaba pe la tzara iese animalul din nou pe shosea shi atunci "pazea la nebun".
  8. Gabitza

    KALI la pamant!

    Dupa un nr. mai mare de zile de spitalizare shi am intzeles ( shi de fapt shi sper) ca nu este cazul. Sa te faci repede bine.
  9. Gabitza

    KALI la pamant!

    N-ar trebui sa-i para rau de shofer ca nu-i face nimeni nici un dosar penal, ca legal nu au pt. ce. Ar trebui in schimb sa fie nervoasa shi sa-shi doreasca sa-i rupa capul ca sa fie altadata mai atent mai ales ca asta-i munca lui.
  10. Deja a inceput sa-mi fie frica sa mai deschid la sectziunea accidente.
  11. Gabitza

    KALI la pamant!

    Insanatoshire rapida-tzi doresc. Cat despre locul accidentului shtiu ca-i periculos pt ca acolo stau. Vine lumea de la Iancului shi intra stanga inainte de pasaj pt, ca este acolo o mizerie de vulcanizare, spalatorie auto, service, frizerie shi bar. In fiecare luna are loc cate un accident pt ca lumea iese tare din pasaj shi nu se ashteapta ca cineva sa-i taie calea.
  12. Gabitza

    VTR-ul meu

    L-am vazut aseara la Romana. Frumos, frumos, sa-l stapaneshti sanatos.
  13. Gabitza

    Aradul plange din nou

    Daca e adevarat,atunci e trist e foarte trist. RIP
  14. Sa ai parte de multe plimbari frumoase.
×
×
  • Creează nouă...