Sari la conținut

lordloth

Membru
  • Număr conținut

    101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de lordloth

  1. Ok, ulei tre schimbat, nu conteaza ce a fost in el, atat cat iei un motor fara garantie(ma refer si la masina) trebuie sa schimbi uleiul si filtrul; recomandarea mea e sa schimbi si lichidul de frana, macar la fata precum si lichidul de racire cu ocazia asta vezi si ce e pe acolo. Ce ulei vei pune este in functie de cum vrei sa folosesti motorul, ambele(7100 si 300) fiind foarte bune cu o vascozitate 10w40 desi la cat de caniculare-s verile pe aici ti-as recomanda 15w50. Referitor la diferenta dintre G1 si G2 uite aici: G1 si G2

  2. Cine ma ajuta cu info?

    Vreau sa schimb uleiul si fostul prop nu mai stie ce ulei o pus.

    Si nici manual nu am sa vad ce ii bun de pus.

    mobra este zx6r 1999

     

    Eu am pus numai Motul 300V Factory Line 15w50; dar acum am in el Fuchs Silkolene Pro 10w40 si poate si in cateva luni tot asta voi pune pentru ca initial vroiam Fuchs Silkolene Pro 4 15w50 dar se pare ca la noi nu aduc.

  3. incepe sa ma doara capul de la doturi. ziceti'mi si mie la pornire cum faceti cei cu modele 2000-2002 cu shockul ca nu stiu. cand dau la pornire il las pana se duce la 4-5000 si cand revine la 1000 in scot si mi se opreste motorul. dupa aia ma chinui un sfert de ora sa il pornesc cu si fara shock si am impresia ca mai mult il stric. ajutor

     

    Pt ca-l ineci. Porneste cu socul si cand vezi ca o ia, baga-l la loc si o ajuti din gaz(dar sa nu depasesti 5000rpm), apoi o ti la 2000rpm din gaz pana ajunge la 40-50 grade si o lasi la relanti. Apoi incepi sa te echipezi. Ideea e sa nu pleci cu ea de pe loc pana nu depaseste 50grade.

  4. Are peste 50 de cai. Suficient cat sa plece fara tine daca ai scapat mana in gaz.

     

     

    Tu nu ai nici permis si dai sfaturi ce inseamna o motocicleta si cum se trage de gaz? Ai mers cu scuter, ambreiaj centrifugal, deci sigur sti sa dozezi acceleratia.

     

    Frumos, felicitari!!!

     

    Vroiam sa scriu si de puterea lui GS dar au factu-o altii inaintea mea.

     

    Iar in ceea ce priveste motorul e bun pentru un incepator. Poti incepe pe orice motor daca esti in stare, s-a mai discutat pe forum.

     

    Roxana, daca tu ai simtit ca motorul ala ti se potriveste, ai facut foarte bine ca din ala ti-ai luat mai ales ca ai facut scoala pe el si il cunosteai cat de cat.

     

    Important e ca ai constientizat ce s-a intamplat.

  5. stiati ca:In Anglia medievala era interzis pentru cupluri sa faca sex fara aprobarea regelui. Cand un cuplu vroia copii trebuia sa ceara o aprobare scrisa de la rege si primea o placa pe care o puneau in casa si scria "Fornication Under Consent of the King" ( F.U.C.K.) De acolo vine acel cuvant..... :angry:

×
×
  • Creează nouă...