Sari la conținut

lordloth

Membru
  • Număr conținut

    101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de lordloth

  1. Eu as inchide un sfert de tura suruburile de benzen la carburele
  2. Ok, ulei tre schimbat, nu conteaza ce a fost in el, atat cat iei un motor fara garantie(ma refer si la masina) trebuie sa schimbi uleiul si filtrul; recomandarea mea e sa schimbi si lichidul de frana, macar la fata precum si lichidul de racire cu ocazia asta vezi si ce e pe acolo. Ce ulei vei pune este in functie de cum vrei sa folosesti motorul, ambele(7100 si 300) fiind foarte bune cu o vascozitate 10w40 desi la cat de caniculare-s verile pe aici ti-as recomanda 15w50. Referitor la diferenta dintre G1 si G2 uite aici: G1 si G2
  3. Eu am pus numai Motul 300V Factory Line 15w50; dar acum am in el Fuchs Silkolene Pro 10w40 si poate si in cateva luni tot asta voi pune pentru ca initial vroiam Fuchs Silkolene Pro 4 15w50 dar se pare ca la noi nu aduc.
  4. Cine stie cum se comporta cu un 180/55 pe spate la modelul 1999(G) in loc de 170/60? Nu ma refer teoretic si cu probleme la ITP ci practic comportamentul pe viraje.
  5. Cine stie unde gasesc fise de bujii cu bobinele pe ele?
  6. Bravo domne, kawa e mai zgomotoasa(zornaie de zici ca nu se unge cum trebe) si intradevar vibreaza mai tare dar e kawa, are personalitate . Sa te poarte sanatos.
  7. Slayer, Children of Bodom, Dimmu Borgir
  8. Ahaaa, forte ale Imperiului Ungar dotate cu motociclete ataca Romania. Motociclisti din Romania, uniti-va fortele si atacati altefel si mai multi motociclisti unguri vor veni. Oare in ce secol traim? Oare s-a raspandit asa mult sindromul Corneliu Vaccin Tudor. Ce uameni?
  9. Pt ca-l ineci. Porneste cu socul si cand vezi ca o ia, baga-l la loc si o ajuti din gaz(dar sa nu depasesti 5000rpm), apoi o ti la 2000rpm din gaz pana ajunge la 40-50 grade si o lasi la relanti. Apoi incepi sa te echipezi. Ideea e sa nu pleci cu ea de pe loc pana nu depaseste 50grade.
  10. Hai la Sibiu, dar sa ne intoarcem cu doi ani in urma?!
  11. Eu iti recomand numai 98, la bani iesi la fel cu aia de 95, cel putin asta am constatat eu. Aia de 95 parca consuma mai multa.
  12. @lordloth frumos drujb smile.gif biggrin.gif tnx Schimbat intre 7000 si 9000rpm si nedepasind 150km/h mie mi-a luat 4.86-5l/100km. In oras inca nu am facut consumul.
  13. Hop si eu pe aici. Poza nu e prea calitativa pt ca am decupat dintr-alta muuult mai mare. Moto e din 99 si mere foarte bine zici ca e lipita de asfalt.
  14. Cumpar urgent bobina cil 1 cu 4 (cea din stanga) pt Gsx600f, eventual ambele. Preferabil Bucuresti.
  15. Tu nu ai nici permis si dai sfaturi ce inseamna o motocicleta si cum se trage de gaz? Ai mers cu scuter, ambreiaj centrifugal, deci sigur sti sa dozezi acceleratia. Frumos, felicitari!!! Vroiam sa scriu si de puterea lui GS dar au factu-o altii inaintea mea. Iar in ceea ce priveste motorul e bun pentru un incepator. Poti incepe pe orice motor daca esti in stare, s-a mai discutat pe forum. Roxana, daca tu ai simtit ca motorul ala ti se potriveste, ai facut foarte bine ca din ala ti-ai luat mai ales ca ai facut scoala pe el si il cunosteai cat de cat. Important e ca ai constientizat ce s-a intamplat.
  16. Imi pare rau ca citesc asa ceva. Insanatosire grabnica, bafta in continuare si multa atentie.
  17. Bravos, asa si trebuie, gratarul e cel mai gustos daca e facut dupa muuulta bere si la o ora inaintata. A si sa nu uit, in padure! La cat mai multe asemenea aventuri.
  18. Daca imi aduc bine aminte omul asta ma sarutat: Normal frumoasa mica ce esti!
  19. stiati ca:In Anglia medievala era interzis pentru cupluri sa faca sex fara aprobarea regelui. Cand un cuplu vroia copii trebuia sa ceara o aprobare scrisa de la rege si primea o placa pe care o puneau in casa si scria "Fornication Under Consent of the King" ( F.U.C.K.) De acolo vine acel cuvant.....
  20. @hellbiker: Ce sa fac daca Mambo a fost fabricata cu esență de melc. roflol.gif Lasa ca treci tu la ceva mai catre sport tourer!
×
×
  • Creează nouă...