Sari la conținut

emiandgabi

Membru
  • Număr conținut

    93
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    GSF
  • Numar Moto
    B03SLR

Vizitatori Recenți Profil

734 citiri profil

emiandgabi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Se băga cineva mâine la o tură cheia Siriu ? » Post actualizat in 19 Sep 2015 20:49 Pentru doritori distanta din Bucuresti tur retur este 400km. Eu nu plec din Bucuresti insa punctul de intalnire ar fi Veleni de Munte (benzinaria Petrom de la ramificatiea drumurilor) ora 11. Timp pentru tine 5-6 ore functie de cum mergi.
  2. Nu pare ! Nici amatori nu par sa fie....
  3. Se pare ca ploaia vine dupa amiaza. In consecinta se baga cineva ? Eu as vrea sa fac valeni-cheia-siriu !
  4. As participa si eu dar conform meteo "sanse de precipitatii sunt 60%" asa ca .................. Poate se mai schimba ceva in prognoza de vineri altfel ramane pe altadata.
  5. Si eu am facut la Bratovici (pe vremea aia 1000ron). Nu pot sa zic ca am aruncat in vant cu banii dar nici ca i-am cheltuit cu folos pentru faptul ca nu am avut cu ce sa fac comparatie (alte scoli). Eu m-am descurcat si am mers pe toate mombrele de le avea atunci si mici si mari iar poligonul l-am facut in ultima sedinta. In general relatia cu instructorul a fost una ok insa ca peste tot consider ca ar fi fost loc de mai bine. In consecinta acum dupa niste ani de vazut, analizat si mers pe motorisca pot spune ca nu exista scoala la noi care sa te pregateasca pentru ceea ce va urma in trafic (ulei, baligi, tarani cu patru roti, gropi, nisip, in anumite momente prostia din propriul cap, etc. etc) totul depinzand de tine intr-un final. Scoala moto oricat de buna ar fi ea si de scumpa, daca ar fi sa fac o comparatie, este un fel de bastonase si liniute, cel mult tabla inmultirii de la scoala. Soseaua e un fel de analiza matematica, iar circuitul (de oricare fel) un fel de matematici superioare. Daca ar fi sa repet experienta as face in felul urmator: -o scoala oricare ar fi ea (dupa posibilitati) in asa fel incat sa-mi iau permisul (durata: - atat cat dureaza in mod normal) -as cumpara moto cu care sa exersez in poligon unde sa ne cunoastem reciproc cat mai bine si pentru inceput as cere si cauta informatii de la prieteni, cunoscuti, internet cu ce se mananca motociclismul si as adapta propriei mele personalitati cunostintele dobandite (durata: -1luna) -as acumula experienta pe sosea, poligon,circuit, nu neaparat in ordinea expusa (durata - zi de zi toata viata) Pentru initiatorul topicului: - daca esti pasionat de moto o sa treci si peste aceasta problema si o sa-ti vezi de viata ta mai departe cu permis si motor. - daca esti antitalent o sa treci si peste aceasta problema si o sa-ti vezi de viata ta mai departe fara permis si motor.
  6. Uite domnule ce inseamna modestia si cum am fortat omu' !!! Lasa Dragos ca poate intr-o buna zi.....cu ajutorul lui Dumnezeu o sa te fortez cu adevarat si atunci sa vedem ce si cum. Pana atunci insa bafta multa si declar cu respect ca esti cu mult peste mine la experienta pe moto. Pentru cine nu-l stie pe userul micleadragoscostin personal atata spun: - nu va lasati pacaliti (aluneca usor pe curbe-in sensul bun) PS. Daca doresti filmarea facuta de Alex da-mi un PM » Post actualizat in 24 Jun 2014 09:50 Astea sunt faptele..... https://www.youtube.com/watch?v=aVUPM9COZds https://www.youtube.com/watch?v=I2QT9a9ajHQ https://www.youtube.com/watch?v=ue0uU_fvIHw Pacat ca nu exista si filmare pe Cheia. O sa facem data viitoare !!!
  7. Am ajuns acasa si...........ce sa mai au fost de toate pentru toti. Baietii au fost de comitet si ii salut pe toti cu aceasta ocazie. Evident ca sau produs si rupturi ale grupului insa sper ca nu a fost un mare inconvenient treaba asta dar chiar si asa ne-am asteptat si totul a fost ok pana la urma (sper). Eu asa am vazut ca sau desfasurat lucrurile si mie mi-a placut si sper ca sentimentul participantilor sa fie reciproc Daca aveti si voi un foto ceva nu ezitati sa impartasiti sa "vaza" si ochiu meu. Bafta la toti si sa ne vedem cu bine si data viitoare.!!!
  8. Curat costumul spal mobra si LA 11 jumate sunt LA petrom tel meu 0752117298
  9. Depinde de stilul de mers. Mai bine sa fii precaut si sa pornesti ceva mai devreme decat sa alergi ca nebunul. Aveti grija pe drum ca LA ploiesti a aparut un ghetar IAR LA valeni este a treia glaciatiune cunoscuta omenirii. Chiar si as a LA 12sunt LA petrom valeni. Bafta si sa ne vedem cu bine!
  10. Cine vine din buc se aduna in buc. Eu Vin din urziceni
  11. La ora 12 - Petrom Valeni Da soare Doamne....
  12. Prostioare era "prostioare" si da ma refeream la depasire. "Zice unii ca moama ce depasire si cum a franat tiru lu peste prejit ca era sa sara cabina de pe sasiu...." insa eu nu am vazut nimic periculos sau ceva de genu in depasirea aia. Aia cu cumpana o inteleg ca poate te dureau si pe tine picioarele si doreai sa te intinzi . Hai copii ca vremea incepe sa dea semne de imbunatatire. Cine mai doreste cine mai "pohteste"..... Va rog sa confirmati participarea
  13. Sal. Ideea de a avea un iepure cred ca a fost inteleasa gresit. Treaba e in felul urmator: cineva din grup trebuie sa conduca intr-un ritm ceva mai alert si restul sa se incoloneze. Eu zic ca e ok in sensul in care poate nu ai chef si ai pierdut concentrarea si e mai usor sa te tii dupa unul care sa adapteze viteza corect intr-un viraj Principiul este theoretic insa la mine a mers pana acuma idea din spate fiind ca daca ala din fata nu cade nici tu din spate nu ar trebui sa cazi. Pentru restul e valabila regula FIECARE DUPA PUTERI - MERGEM SA NE PLIMBAM SI NU TREBUIE SA DOVEDIM NIMIC !!! Eu sunt adeptul democratiei si fixarea locului de intalnire, ora precum si pauzele nu inseamna dictatura. Astfel vin si spun: 1) traseul de interes comun propus este asta : -bucuresti-valeni-cheia-sacele-teliu-siriu-buzau-bucuresti 2) locul de intalnire: benzinarie valeni (aia unde se ramifica drumul in doua) 3) ora 12 astfel incat sa se mai usuce drumul in caz ca mai ploua in aceasta noapte si poate se mai hotareste cineva in ultimul moment. Cu stima: Emi nr. tel. 075.211.72.98 PS. Am vazut domnisoara in celalalt post ca va place sa faceti "prostioare" insa eu doresc sa va vaz life ca din filmare nu am apucat sa imi dau seama de stilul dumneavoastra.
  14. Sal In principiu plecarea o face fiecare din localitatea de domiciliu iar intalnirea ar trebui sa se faca in Valeni la ora 10 sau 11 dimineata. Dupa cum se observa si eu sunt incepator dar nu am de gand sa fac lumanarea pe curbe ca marea majoritate de aici ca doar daia am ales acest traseu. Asta nu inseamna ca trebuie sa-mi tarsi genunchii pe jos. Cuvantul este = moderat! In consecinta de mers fiecare merge in stilul sau si cat se poate de legal urmand ca dupa anumite perioade sa ne asteptam reciproc. Bafta si sa vedem noi ca se aranjeaza vremea in aceasta dupa amiaza......
  15. Poate printre doritori se afla si un meserias in ale curbelor care sa joace rolul de iepure. Asta doar in afara localitatilor si in general pe curbe. Si ar fi bine ca in in GRUP sa fie cineva cu camera ca de cand imi tot doresc sa mi vad si eu hoitu pe motoreta ca si postura vreau sa zic. In rest toate cele bune va doresc si sa vedem daca din acest numar urias de useri s o gasi si cineva sa mergem incolo...
×
×
  • Creează nouă...