Sari la conținut

tomboy

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tomboy

  1. O alta nelamurire. Cum ar trebui sa o leg, eventual sa ii pun si releu de protectie ca sa fie alimentata pompa doar atunci cand se invarte motorul, nu atunci cand e pus contactul? Pompa are 4 fire electrice.
  2. Se poate monta o pompa de benzina electrica de pe Suzuki RF900 pe Yamaha SZR 660 monocilindru cu pompa mecanica din fabrica?
  3. Pai nu stiu, cineva mi-a zis ca-i pompa de vina. Dar in momentul in care motorul e oprit nu ar fi normal sa inchida pompa fluxul de benzina?
  4. Mersi de raspuns. Daca cumva obtii mai multe informatii as aprecia daca m-ai anunta.
  5. Sunt nou pe forum si in ale motociclismului. Daca cineva mai priceput imi poate spune ce pompa de benzina as putea monta in locul celei originale care e defecta. De la ce model de motocicleta se potriveste. Yamaha SZR este un monocilindru cu acelasi motor ca si XTZ 660. Sau se poate repara pompa? Mie imi curge cateodata benzina afara din motocicleta pe la un furtunas care am auzit ca ar fi de la prea plin. De asemenea robinetul de benzina nu mai e original si acesta care il am nu are mufa pt conectorul care indica nivelul scazut de benzina. De la ce model de motocicleta as putea pune unul sa mearga? Daca are cineva de vanzare aceste piese sa imi faca niste propuneri. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...