Sari la conținut

MikeVXV

INACTIV
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MikeVXV

  1. La 240 te-ar incomoda rau...asta daca nu l-ai pierde pana sa ajungi la viteza aia. Erau 2 lucruri diferite...spuneam ca te protejeaza daca te ascunzi dupa el la viteze mari...si dap...si la 240 isi face treaba...si mai spuneam si ca pe pasager nu prea il avantajeaza in general. Tu ai lipit cele 2 idei si a iesit intr-adevar ceva ciudat;). Pt pasager e destul de nasol pt ca practic tot vantul pe care il arunca peste casca ta...i-l da lui in bot. Iar ca idee...cand vb de pasager ma refer la pretena...care clar are grija sa-mi dea ghioante la coaste daca o ridic peste 180-190. Bafta multa!
  2. Man...merita sa-l iei. Nu te gandi ca o sa devina un GoldWind ca nu e cazul...Tot ce pot spune (din experienta) e ca daca nu-l reglezi bine o sa ai senzatia ca-ti iei zeci de pumni in freza pe minut:)). Daca il reglezi ok...te protejeaza destul de bine atata timp cat te intinzi pe rezervor. Eu ies din cand in cand pe autostrada pt o doza mai maricica de "drog" si ma gandesc, ca fara parbrizul ala clar nu rezistam la 240-245 km/h. Partea naspa e ca pe pasager nu-l avantajeaza deloc.
  3. Salutare fratilor! N-am mai intrat aici de aprox un an...si vad o mica schimbare...lumea e mai acida. Dar intr-un fel e de bine...pt ca e clar si mai activa:))). Eu schimbul de ulei il fac la 10-12.000 ..deci clar nu-s din tabara celor ffff "grijulii". Momentan horneta mea zace pe trotuar...de vreo 2 saptamani...dar dupa ce reusesc sa-i pun rulmentii in roata spate...clar vin sa ma vad cu voi. Si apropo...ca aici nu am scris nimic deocamdata: dupa jumatatea lunii Iulie facem o iesire pe transfagarasan. Week end prelungit...plecare Vineri dim din Bucuresti...mers pe Vidraru...intors pe Sibiu. Suntem 6 moto pana acum...so cine vrea o plimbarica mai lunga...join us. Detaliile despre locurile de cazare, masa...etc, inca nu le-am batut in cuie...deci puteti veni cu ceva idei. Multa bafta, ulei nou si bun...si benzina din belsug va doresc!
  4. 16. Mihai - MikeVXV - ID mess: mihaiblu , Telefon: 0731113401
  5. so...cum ramane cu iesirea din week end? Cine se baga si in ce zi sa fie? Eu propun sa mergem la Slanic...e si drumul frumos...si eventual ne bagam si in salina. Daca are cineva alte propuneri...stiti ce sa faceti! ) Bafta...ca avem nevoie!
  6. so...cum ramane cu iesirea din week end? Cine se baga si in ce zi sa fie? Eu propun sa mergem la Slanic...e si drumul frumos...si eventual ne bagam si in salina. Daca are cineva alte propuneri...stiti ce sa faceti! ) Bafta...ca avem nevoie!
  7. Merci frumos man...o sa incerc sa-l contactez pe "organizator" si sper sa se rezolve...cu o spaga ceva:)). Arycy...bine zici cu tura aia... Apropo...se baga cineva maine la un drum de Doftana?
  8. Salutare! Fratilor, mai sunt locuri pt plecarea de we viitor? (4 5 6 septembrie). Daca da...ma bag si eu + prietena. Si practic, cam orice plecare mai este...i'm IN. P.S. Foarte tare intalnirea de saptamana asta. Lume multa...chef de goana...oameni ok. La mai multe asa. Merci mult si pt poze!
  9. Buna intrebarea...eu ma refeream la cel de 600!!!
  10. Cu multa placere...si sorry ca nu stiu mai multe...ideea e ca nici bordul meu nu-i ok...pe ceasul de turatii nu mai am lumina...deci noaptea nu mai stiu cate turatii am...dar sincer nu ma deranjeaza...pt ca schimb dupa sunet si chiar nu ma intereseaza treaba asta...doar ca dpdv estetic e cam naspa:D...si ma rog...bordul Hornetei mele nu are indicator de benzina...asta ma supara cel mai tare. Am ramas deja de 3 ori in pana...stiu ca am rezerva...dar neavand "maneta" de comutare...trebuie sa opresc motorul...sa iau patentul din portbagaj...sa comut pe rezerva...si sa plec iar. Apropo de bordul despre care vb tu...are indicator de benzina?...si daca are...merge montat pe orice model de Hornet? A fost liniste mare in seara asta la Constitutiei...partea fun a fost ca la un moment dat eram 5 sau 6 hornete albastre...si deja ne batea gandul sa facem o divizie separata...de albastrele:)). Dar probabil meciul a fost de vina. P.S. chiar imi pare rau ca nu pot merge la BV cu voi...ff cool baietii din seara asta!!! Multa bafta tuturor!!!
  11. Eu nu prea am fost atent...si nici prea multe incercari nu am...stiu doar ca la 9000 intr-a 6-a ai 200 km/h. Mai multe iti pot spune "batranii" forumului.
  12. S.O.S. Am si eu o belea si sper sa o rezolv cat mai repede....cred ca am ramas fara placute de frana pe fata....si ar cam trebui sa schimb uleiul. E urgent pt ca ma deplasez zilnic cu motorul in bucuresti...circa 80-100 km....deci e cam ff greu pt mine sa raman fara motor acum. Intrebarea mea e daca stie careva un service unde sa pot gasi si piesele/consumabilele...sa mi-o si dreaga repede...si eventual ca extra bonus sa nici nu-mi ia pielea de pe mine cand imi face factura. PLS...HELP.... ( contact la "mihaiblu" pe mess sau sms la 0731 113 401). Merci mult!!!
  13. Pt capacul de la motor vb cu Grig...am inteles de la el ca se sudeaza in argon si se aranjeaza bine...da-i un mesaj...e super omul...te ajuta cu sfaturi bune cel putin...pe mine m-a ajutat cu mult mai mult...Bafta!
  14. Fratilor...pana la urma mergeti la predeal? Eu incerc sa plec azi (vineri) pana in pranz...nu vreau sa prind multimea de conserve agitate pe drum. Mai las odata nr meu de tel (0731 113 401) in caz ca vrea careva sa plece tot asa. Multa bafta!
  15. Are careva chef de o plimbare maine pana la Valea Doftanei? O sa plec dimineata si o sa ma intorc seara. Acolo am cativa prieteni...deci avem unde sa "parcam". Bem o cafea...mancam o masa buna...stam cateva ore la povesti si plecam inapoi spre bucuresti....sa ajungem aici pana in ora 20.00 pentru intalnirea de la Constitutiei. So?...se baga cineva? ID de mess "mihaiblu"....pt cine vrea sa dea un add.
  16. Man...fix problema asta o am si eu...pe 8 plec tot in grecia...si sa nu ma puna dracu sa suflu acasa ceva de o amanare ca dorm cu horneta afara pana in octombrie. Cat despre galagia de la 3 brazi...i'm in!!! Am crezut ca o sa ne strangem mai multi...sa plecam o gramada organizata...cat de cat....dar se pare ca o sa fim fff imprastiati! Macar acolo sa reusim sa ne gasim...si tot ar fi ceva.
  17. Noi suntem deja 4 moto...o sa vb si cu grig...si sper din suflet sa vina...deci o sa fim 5. Sigur o sa se stranga mai multa lume... De plecat, plecam vineri dupa pranz...in jur de ora 3...4 PM. Ideea e ca nu inteleg de ce nu se stie inca prea bine de evenimentul asta. Eu care sunt "motociclist" de o saptamana am informat deja 4 motociclisti adevarati...cu ani buni in spate. Ori si-au pierdut ei interesul pt asa ceva...ori nu a fost prea bine mediatizat evenimentul. Ideea e ca am avea o sansa sa ne organizam Joia viitoare daca ne adunam la casa poporului. So...ploaia s-a cam dus...incep concediile...deci hai la plimbare!
  18. Am fost in seara asta la constitutiei...doar vreo 3 Hornete...Pana pe la 8:30 plecasera si Hondistii...mai erau decat vreo 10 agitati cu masini "tunate"(zic ei). Asta a fost prima mea "intrunire" moto la care am participat...si nu pot sa nu spun ca ma asteptam la....mai multa animatie:)) Dar p sa se termine si cu ploile astea...si sigur o sa se stranga mai multa lume. Apropos...facem o gasca pentru 10-11-12 iulie, Trei Brazi??? Sa plecam mai multi?
  19. Salutare! De joi incepe iar vremea buna! So?...se aduna hornetistii in Pta Constitutiei?? Poate de acolo dam o fuga si pana la Hotel Hornet sa-i invadam... ) Bafta!
  20. Arlequin are dreptate...mergi in vitan la baietii de la louis si daca nu iti gasesc ceva pe site iti recomanda mecanicii lor...tot baieti de treaba...dar clar nu cred ca pleci nerezolvat de la ei.
  21. Caut "maneta" sau "buton" de trecere de pe rezerva pe rezervor pt un hornet P34 din 2001. are cineva asa ceva sau stie de unde pot cumpara unul??
  22. Iese cineva azi la o plimbare???
  23. Salut! Sunt interesat sa le iau...doar ca din poze cred ca-s un pic, cam mici. E clar ca nu-mi pot da seama prea bine din pozele alea...asa ca as vrea sa ne vedem intr-o zi sa le vad cum sunt pe motor...si daca-s ok sa le si iau. Merci frumos!...P.S. lasa-mi un contact te rog!
  24. Salutare! Am rezolvat-o! Grig...merci frumos pentru tot ajutorul...sa pierzi juma' de zi pt un om pe care nici nu-l cunosti...e mare lucru. Pe 11 asigur eu toate "consumabilele" ) . Catamenia...merci mult...am rezolvat-o dar apreciez ff mult intentia. Se pare ca Hornetistii sunt mai uniti decat am crezut eu vreodata. Abia astept joia viitoare...prima mea iesire la o intalnire de motoristi. Problema era de la baterie...i s-a deslipit borna de + de pe baterie...o sa incerc sa o lipesc cu un pistol sau ciocan de lipit (sfatul lui Grig) sau o sa cumpar una noua in ultima instanta. Ma bucur ca nu a avut decat atat (ma speriasem tare)...si ma bucur ca am aflat despre motorul asta in cateva ore mai mult decat stiam din ultimul an:). Merci frumos inca odata si sa ne vedem sanatosi si pe motoare si peste 30 de ani.
  25. Ok...e clar ca nu are nimeni sau cine are nu vrea sa-l dea...si e normal. Dar macar cu un sfat ajutati-ma...ce fel de baterie sa iau pt horneta mea din 2001, PC34. Ce marca, ce ampermaj/voltaj, ce gen...pe gel...acid...etc. PLS.
×
×
  • Creează nouă...