Sari la conținut

alex2006

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alex2006

  1. Salutare! Demult timp imi doresc un motor, iar recent m.am indragostit de motociclete Cafe Racer. Probabil ca undeva pe la anu o sa reusesc sa.mi iau si eu ceva, nu sunt entuziast de viteza, de zgomote infernale, prefer sa ma lipsesc de aceste aspecte in detrimentul design ului, aspectului si bunului gust. Mi.ar placea mult daca as putea transforma ceva in cafe racer. Am ramas blocat, daca pot sa spun asa, la un anumit model, si anume Honda Hornet 600 2002. Imi plac enorm de mult naked urile, motoarele la care se vad toate piesele componente. Am reusit sa fac niste modificari in photoshop la un hornet, atasez imaginea si poate reusiti sa.mi da.ti un sfat, sa veniti cu o critica, orice e bine venit Precizez ca nu am mai condus nimic mai mare de 150cc , am permis de 4 ani, in toti acesti ani am condus, imi place sa cred ca am putina experienta si ca m.as putea descurca cu un motor de 600cc. Va multumesc!
  2. salutare...am si eu maxi scuter..dak e unu honda pantheon 125cc 2T. Pun niste poze sa vedeti cum arata!
  3. e frumos si al tau...vad k ai incuietoare pt disc...e buna d cv? park mi.as lua si eu..da nush cu c m.ar ajuta... :)
  4. Salutare..am si eu o honda phanteon.....si eu is cu micile mari modificari sa pun niste poze sa va da.ti o parere modificari : -vopsit carene gri si gri metalizat (a fost busita,crapata) . -vopsit roti si toba negru mat . -vopsit semnalizari si stopuri negru mat . -lumia albastra dedesubt , tub luminos pe laterale(se observa in poza mai jos) si lumina stop pusa in topcase(nu am poza) . -instalatie xenon 6000K -cateva stickere...nu tsiganie
  5. salutare! Alex ma numesc...sunt din Piatra Neamt si recent am pus mana pe A1 ...am si o HONDA kre sta in garaj d vreo 2 ani...acum am facut.o papusa ...si am scoso la uz! am pus si niste poze...bafta...si sosele uscate!
×
×
  • Creează nouă...