Sari la conținut

Scarto

Membru
  • Număr conținut

    424
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Scarto

  1. E vreo diferenta intre vizierele de pe siteul Louis (adica originale, cred) si cele aftermarket care le gasesti pe diferite siteuri? As dori sa mi iau una CW1 fumurie.

  2. Curbe...Important e sa dea bine pe FB :)

     

    In plus, pasagera sta, fie ca vrea sau nu, calare pe Saber Rider :) Partea proasta e ca Saber Rider sta cu Q...e zdrobite de rezervor toata plimbarea.

     

    Si uite asa Furia Rosie Turbo se transforma dupa plimbare in furia bleaga trista :)))

    Foarte constructiv postul tau, bravo. Ai +1 la posturi.

     

    Intrebam daca se poate, necunoscand exact urmarile. Uite ca le am aflat acum si, stiindu-le acum, nu vreau s o mai modific. Dar asa se gasesc uneori unii... sa se dea destepti.

     

    Merci Roberte, TNG.

     

    PS: Ultima oara aveam ~98 kg

  3. Salutari!

     

    La un Suzuki GSX-R 600 din 2003, ce anvelope recomandati? O am de aproximativ 1 an, timp in care am mers cu Metzeler (asa am cumparat-o), nu mai stiu exact, cred ca Racetec K2. A venit vremea sa le schimb insa ... si nu stiu ce sa iau. Nu sunt PRO, nu pun genunchiul jos si mobra o folosesc mai mult in plimbari asa, urbane si extra-urbane (nu pista).

     

    Avand in vedere astea, ce mi-ati recomanda ... sa fie si cat de cat OK, insa nu prea scumpe .. sa zicem undeva la 1000 lei/set.

  4. Am cumparat si eu niste rimstripes-uri .. ptr a mea mobra .. frumoase. Insa stau cu ele in casa... ca nu reusesc sa le dezlipesc pe cele vechi. Sunt foarteee bine lipite. Nici cu ciocan de lipit n-am reusit, nici cu nimic ... doar cu un cutter si atunci se duce si vopseaua de pe janta.

     

    Ceva sugestii?

  5. 2008 sta bine,nu sunt probleme mari stiute.

    Aleatoriu, cu incidenta mica, posibil probleme cu ISC.

     

     

    ISC - se pare ca e destul de frecventa problema.(TNG stie ! :goodposting: :goodposting: ) In rest e reusita...

     

    Multam! Aveti idee, ca si marimi, e mai mare ca GSX-R 600 din 2003 ? Eu sunt mai inalt si as trece la 750 ca pe 600 par cam .... mare :D

×
×
  • Creează nouă...