Sari la conținut

Scarto

Membru
  • Număr conținut

    424
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Scarto

  1. Ce parere aveti despre GSX-R 750 K8 ? Ceva probleme cunoscute?
  2. Imi mai incerc o data norocul ... un undertail stock de K3 are cineva? Al meu e original si nu l-as taia .. as vrea inca unu' sa-l tai, sa schimb stopul cu unul cu leduri, suport numar "dintr-ala smecher" , etc
  3. Scarto

    ITPneamt

    Sa fie oare probleme daca ma duc si eu la ITP cu toba sport? Sau trebuie s-o pun pe cea stock?
  4. Scarto

    Cu si despre accidente

    Dumnezeu s-o ierte...
  5. Undertail-uri noi gasesc pe undeva? Daca nu, m ar interesa si unul second ca sa l adaptez (am un stop cu leduri ce vreau sa l montez si un suport numar si n as vrea sa l tai pe cel original).
  6. Daca nu gandeam inainte sa scriu, nu intram la academie .. stii tu, cea de la Piata Victoriei .. din parcare.. (asta sper ca ma face gabor)
  7. Intreb si eu, incerci sa te pui bine cu politistii? Ceva gen ...
  8. Nu inteleg, vii din Bacau si vrei sa ajungi la Gura Humorului ? Si de ce prin Tg Neamt ? Bacau - Roman - Spataresti si de acolo o iei spre Gura Humorului. Drum european pana la Spataresti si de la Spataresti la Gura Humorului mergi bine.
  9. Eu am luat recent D211. Super anvelope. Se incalzesc foarte repede si au aderenta foarte buna
  10. Eu am inceput acum 1 an jumatate pe GSX R 600 din 2003. Nicio cazatura pana acum, multumesc lui Dumnezeu. Foarte important e sa ai capul pe umeri... sa ti cunosti limitele. In rest... poti sa mori si cu 50 cm3. Ce i drept, cu cat ai mai multi cm3, cu atat cresc sansele de accident.
  11. Am inteles.. deci sa merg pe cea OEM.
  12. E vreo diferenta intre vizierele de pe siteul Louis (adica originale, cred) si cele aftermarket care le gasesti pe diferite siteuri? As dori sa mi iau una CW1 fumurie.
  13. Foarte constructiv postul tau, bravo. Ai +1 la posturi. Intrebam daca se poate, necunoscand exact urmarile. Uite ca le am aflat acum si, stiindu-le acum, nu vreau s o mai modific. Dar asa se gasesc uneori unii... sa se dea destepti. Merci Roberte, TNG. PS: Ultima oara aveam ~98 kg
  14. Da, sa fie nitel mai ridicata .. mi se pare mai agresiva..
  15. E vreo metoda prin care mai pot ridica cativa cm codita la un GSX-R 600 din 2003?
  16. Salutari! La un Suzuki GSX-R 600 din 2003, ce anvelope recomandati? O am de aproximativ 1 an, timp in care am mers cu Metzeler (asa am cumparat-o), nu mai stiu exact, cred ca Racetec K2. A venit vremea sa le schimb insa ... si nu stiu ce sa iau. Nu sunt PRO, nu pun genunchiul jos si mobra o folosesc mai mult in plimbari asa, urbane si extra-urbane (nu pista). Avand in vedere astea, ce mi-ati recomanda ... sa fie si cat de cat OK, insa nu prea scumpe .. sa zicem undeva la 1000 lei/set.
  17. Am cumparat si eu niste rimstripes-uri .. ptr a mea mobra .. frumoase. Insa stau cu ele in casa... ca nu reusesc sa le dezlipesc pe cele vechi. Sunt foarteee bine lipite. Nici cu ciocan de lipit n-am reusit, nici cu nimic ... doar cu un cutter si atunci se duce si vopseaua de pe janta. Ceva sugestii?
  18. Hoh .. frumos! Vreau si eu 2 .. la pretul asta
  19. Uh... naspa .. atunci ce gixer e asa, mai mare? 1000?
  20. Multam! Aveti idee, ca si marimi, e mai mare ca GSX-R 600 din 2003 ? Eu sunt mai inalt si as trece la 750 ca pe 600 par cam .... mare
  21. Ce parere aveti despre GSX-R 750 2008? As dori sa schimb mobra ... si m-am oprit la modelul asta. Ceva probleme "de serie" cu ele?
  22. As avea in plan prin primavara sa dau motocicleta inapoi la motomus + diferenta pentru alta (un buyback). Ca si optiuni, ma gandeam la un GSX-R 750 din 2007/2008 sau Kawasaki ZX636R din 2007/2008. Voi ce ati alege? Yamaha R6 2007/2008?
×
×
  • Creează nouă...