Sari la conținut

hondacbr93

INACTIV
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Roman,Neamt
  • Motocicleta
    49 & 125
  • Numar Moto
    NT XX CDI
  • Club
    B.oii Roman

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda Sh fifty(50)

hondacbr93's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!!
  2. Honda CBR 1100xx 30 lei WELLY Honda NR 500 30 lei BURAGO PM !!!
  3. poate nu m-am exprimat eu corect si nu ai inteles tu..... se porneste si impinsa pt ca este in trepte si pistonul a batut sus in bujie, motorul nu se mai invarte acuma!!! am intrebat oare ce s-a stricat mai exact si daca este vorba de set (piston,segmenti,cilindru etc) cam cat ma ajunge si de unde pot achizitiona.
  4. Buna ziua tuturor. Chiar imi pare foarte rau ca scriu acest topic dar am nevoie de ajutor(pareri,etc) Am o Cagiva Planet 125 din 2001 si de cateva zile face figuri ca nu porneste! Am dat joc carburatorul l-am curatat,am dat jos muzicuta am curatato si tot nimic Dar ieri m-am gandit ca sa incerc sa-l pornesc impins(am impins la el vreo doua ceasuri pana mi-au iesit ochi si nimic) Pana la un momentdat cand am impins si a pornit,dupa s-a oprit iarasi si l-am mai impins putin si a pornit! Problema mare vine acuma dupa ce a pornit a2a oara era un tovaras pe motor si el s-a dus la maxim cum ea ca zicea ca se opreste..... dupa aprox 200m s-a oprit iarasi si am incercat sa o impingem iarasi,dar bagata in viteza nu se mai misca roata!!!(adik motorul nu se mai da peste cap) I-am dat bujia jos si capul de scanteie a bujiei era tocit Cer pareri cam ce s-a stricat cat ma costa si de unde pot achizitiona. Multumesc anticipat si drumuri bune
  5. Noua mea achizitie!!!! Aprilia RS 50,2003!!!! bunicica :X Poze->>>>>>>>
  6. combinezon,casca,rane abea schimbate,talon,etc MZ MZ
  7. De astazi sunt fericitul posesor a unei aprilia rs 50(2003) Va doresc tuturor asfalt uscat!!! Poze :X:X:X ->>>>> P.S. evolutia mea,de la albastru la rosu cu negru ENJOY! :D
  8. De astazi sunt fericitul posesor a unei aprilia rs 50(2003) Va doresc tuturor asfalt uscat!!! Poze :X:X:X ->>>>> P.S. evolutia mea,de la albastru la rosu cu negru ENJOY!
  9. Pai da in sept anu acesta fac 17 si la anu 18 ! P.S. pretul motorului este de 1000 euro si este ca nou!!!scos din SHOP pe 4 aprilie 2009!
  10. De faza cu AM si A2 eu stiam ca se baga dl 1 IANUARIE 2010,dar vad ca nu s-a bagat! Astept PARERI DESPRE PEUGEOT !
  11. motorul asta il tine pana in vara anul viitor! si dupa dau de permis,trec pe cv mai mare!!!!!!!!!!!!
  12. Pentru cei care zic ca mi-e lene sa dau de A1:nu imi este lene,dar mai bine ma invat acum pe 49 cc si la anu trecem la cv mai mare!!!! Astept mai multe pareri despre PEUGEOT!!!!!nu vorbe inutile!!!!!!!! Asfalt uscat!(dar acum e cam ud ) )
  13. pretul este de 1000 euro fix!!!!!!omu a dat pe el 4700!!! Motorul este in stare perfecta aprox 4000 km!!!nu are nimic!e un amic,de asta mi-l lasa la bani astia!
  14. Eu am ales 49 cc pentru ca: (ca sa inteleaga toti) Anul acesta fac 17 ani si la anul 18.Nu-mi convine sa dau 1000 euro pe unu de 125(de prin 90-2000) si sa ma mai apuc si de A1!Oricum nu sunt invatat cu vitezele,urmeaza de acum! Acesta este din 2009 si are un pret acceptabil!!!! Mai astept si alte pareri!MULTUMESC ANTICIPAT!
×
×
  • Creează nouă...