Sari la conținut

david_secret

Membru
  • Număr conținut

    118
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    david_secret@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    BUCURESTI
  • Motocicleta
    BURGMAN 400

Informații profil

  • Interests
    DAC� Aª PUTEA Aª CONDUCE ªI IN SOMN

david_secret's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut cu respect toti posesorii de 2 roti ! Domnilor , desi in ultima perioada nu am mai postat , am citit periodic mesajele si discutiile purtate ( atat discutiile in contradictoriu cat si pe celelalte ). Imi pare rau sa citesc din ce in ce mai des jigniri, reprosuri care au trecut limita bunului-simt , amenintari dar si idiotenii din partea unora care cred ca le stiu pe toate . Avem pretentia ca cei din jurul nostru sa se comporte civilizat si sa ne repecte , dar aici rabufnim . Am fost in plimbari atat cu Syr cat si cu balazsfiviorel , Viitore , adi32 , Valentino , johny_ro72 ....etc dar ceea ce vad aici.............imi lasa un dezgust total. Fiecare are defecte si calitati dar chiar trebuie sa ne aratam si cele mai urate parti din noi? Eu cred ca aceste "discutii" ar trebui sa se opreasca aici. Recunosc ca si eu m-am certat pe aici si nu fac morala...sau tin discursuri gen "Iarta-ma", "Din dragoste"...."Nora pentru fiul meu" dar cred ca cel mai destept cedeaza si i-l va ignora pe celalalt. Nu stiu si nici nu m-a intereseaza cat a platit unul sau altul pe scuter, ce investitii a facut ulterior sau cate "almanahe" a citit fiecare , care e cel mai bun scuter din lume dar propun sa ne intalnim ( si cei care au aceste "discutii" pe ton mai ridicat ) sa dam noroc si sa mergem la plimbare. A fi om e o intamplare , a fi domn e lucru mare !
  2. placerea a fost de partea mea ! data viitoare cand mai vii in Romania , repetam figura!
  3. rectific : multeeeee pagini in urma . mai exact pag23 postul 226
  4. )))))))))))))) daca da-i un suc , desfacem impreuna. am facut 2 chei cu care desfaci la ambreiaj si variator poate vin si altii , mai stam la o cola
  5. Victore , eu am luat Malossi si ai vazut si tu cum merge . Te-ai plimbat cu ea (cand am schimbat si acauciucurile) si eu sunt multumit. role aprox.= 30 euro ambreiaj aprox= 180 euro curea aprox.= 100 euro . pentru tine banii astia sunt......restul la sifoane . daca desfaci acolo sa te uiti si la oala, variator ...arc, ulei transmisie,rulment bafta ! p.s dintr-un minimarket ce manusi moto vrei sa iei? adica la ce calitate te astepti? de aia de la farmacie cumperi medicamente , la service repari masina (moto) iar de la magazine cu specific moto vei cumpara produse moto. dai un ban si stai in fata , in fond ne protejam INAINTE de a cadea. unii se trezesc si ei vorbind ..
  6. ooooooooooooo sa traiesti Sebi ! credeam ca ne-ai uitat de tot. cum e suedeza? e greu de invatat? e loc si pentru mine acolo? as pleca din tara asta de rahat ....de ieri. numai bine si lasa ca facem o revizie totala la burgman cand vii in tara !
  7. da da , la vara o sa facem o plimbareeeeee toti ( ma rog , nu chiar toti ....mai sunt si persoane care nu pot sa mearga sau ...sunt excluse ) da, mergem la Veliko . victoreee nu mai zici nimic ? mai traiesti? de sebi(circarul ) ce mai stiti ? am toate piese pe care le-am schimbat. nu se stie cand/cui vor trebui. apropo : mai am un far de burgman, o carena (gri-sobolan) de sub picioare ....
  8. parerea mea este ca daca schimbati doar rolele nu o sa simtiti mare diferenta . cred ca trebuie schimbate cureaua , ambreiajul ,role ...atunci se simte ce merge bine . eu am schimbat doar cureau ..si s-a simtit imediat . apoi am pus role noi iar dupa ce am pus si ambreiajul (nou-nout) ...chiar simteam ca este alt scuter. de asemenea trebuie verificata si oala de la ambreiaj (uzura la grosime , santuri de la saboti si ....sa nu fie ovala !!!) mai este si arcul ala de la variator ...care nu e scump si recomand sa fie schimbat . eu am schimbat inclusiv rulmentul de pe spate . ) ori faci o treaba ori ....... ( ori suntem la promotie ori nu mai suntem )
  9. nu stiu ce sa zic ....proiectul este interesant dar vorba lui TNG , cred ca este un efort care nu se justifica. sa presupunem ca ai reusit in final , ce faci cu ea? o sa ai un motor de burgman pe un cadru de IJ cu care te plimbi prin curte. nu poti sa iesi cu ea pe strada (acte ...politie) . in locul tau , as vinde cele 2 motoare iar banii i-as investi in altceva (ex: echipament moto ). P.S ) o motosapa nu merge ?
  10. salut si bine si venit @ZaiR parerea mea e ca cine are mai multa minte va ceda primul. scopul pentru care noi ne "intalnim" pe acest site este sa invatam unii de la altii lucruri interesante nu sa ne jignim, sa creem polemici sau sa ne aratam muschii. in ideea ca toti de aici iubim sa fim pe 2 roti , rog pe @ZaiR sa nu-l mai jigneasca pe @Soimu . domnilor : unde aveti parcate atelajele in aceasta perioada? ati mai verificat antigelul? bateria ? eu am schimbat locul de parcare ( de pe hol l-am dus in sufragerie langa calorifer )) ) o zi buna in continuare!
  11. SHOEI -- la banii astia !!!! = POMANA in plus toti i-l cunoastem pe Marius ca fiind o persoana de incredere deci nu mai sta pe ganduri.
  12. Afara-i frig si innorat In soba arde mama De lustra-i tata spanzurat Iar eu ma tai cu lama In frigider in pungi de-un kil Sta relaxat bunicul Iar din bunica A ramas un deget si buricul. Un var de-al meu sta in extaz Cu degetele-n priza Cu un picior in aragaz Si ochii pe corniza. Iar tu copile dormi usor Ca tata te gazeaza Iti taie gatul c-un topor Si apoi te impaiaza. Iar tu nevasta mea sa stai Taiata fiind in doua Sa iti scot inima c-un pai Si s-o mananc cu oua. la "pomana" bateriei vine si vrajitoarea vanessa sau bratara ???ca poate prezice cand o sa moara bateria ....
  13. ) victor facea misto de mine ca o tin in casa . adevarul e ca sta la C.T si la 22-23 grade . nici nu am zis ca e vreo problema privind "parcarea" , numai ca eu ma refeream la intretinerea bateriei ; si asa cum a zis si soimu "de ce sa nu tina 4-5 ani" daca facem o intretinere minima pe perioada de iarna. eu sunt bugetar victore , nu ca tine ! la mine conteaza orice ban . prefer sa cumpar ulei , filtre si sa fac reviziile mai devreme cu banii de pe baterie. in fine ... stiam de la tine ca pentru intretinere trebuie sa descarc bateria cu becul ....si toata povestea . eu am facut toata iarna trecuta si a mers perfect bateria in primavara . bateria cred ca are 4 ani(am io scterul de 3 ani ..); acum nu stiu ce sa zic , ori bateria a fost f buna ...ori eu norocos , ca acelasi lucru l-am facut si in iarna asta ( 1 data pe luna o descarcam si o reincarcam ). acum vreo 2 saptamani parca am scos scuterul afara si a pornit super bine . treaba cu descarcatul legand un bec , am facut-o si la baterie auto , pe care un vecin vroia sa o arunce (la frig nu mai pornea masina) . dupa "operatie" bateria si-a revenit si a mai folosit-o inca 1 an (pana in iarna asta )- masina pornind perfect dimineata . Chiar sunt in ceata ....as da dreptate si lui viitore dar si lui Tng.
  14. da domnule , pai era o problema care merita toata atentia. acum am inteles si ii multumesc lui Tng pentru sfaturi.
  15. da, 0,8 amperi am vrut sa spun. --12v 8 amperi este batria mea . "Bateria nu trebuie DESCARCATA! descarcarea partiala sau mai ales completa, face doar rau acumulatorului pe baza de acid." pai si daca am baterie pe gel ? tot rau face? fff interesante link-urile , pacat ca sunt cu bani )
×
×
  • Creează nouă...