Sari la conținut

miami

EX+
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Aprilia Rs 50

miami's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. e bn ca am benzinarie agip langa mine . da care e mai buna 95 sau 98 ?
  2. miami

    Intrebare

    ziceti-mi si mie va rog cea mai buna benzina si cel mai bun ulei pe care il pot folosi la o aprilia rs 50 ???
  3. ziceti-mi si mie va rog cea mai buna benzina si cel mai bun ulei pe care il pot folosi la o aprilia rs 50 ???
  4. sal...spune-ti mi si mie de unde pot sa fac rost de o peda schimbator pentru o aprilia rs 50 model 2005 nu conteaza sh noua sa fie buna . sunt din buc.
  5. nu stiu .....dar ma gandesc daca nu era ulei ..nu mergea nicio viteza ori deloc ori foarte greu ...dar mie imi face figuri doar dintr a 2 a in a 3 a .
  6. miami

    Service Scutere

    sal all , am si eu o aprilia rs 50 din 2005 ...am o problema la cutia de viteze cred.sa va explic cum sta treaba......deci viteza 1 , 2 le ia perfect ...eh problema intervine cand tre sa i dau a 3 a....ori imi intra in viteza imi trage ...dar dupa ce ajunge peste 6000 de ture ..imi iese din viteza....ori imi intra foarte greu ...iar dupa aceea numai are nicio problema merge si a 4 a si a 5 a perfect....problema e de la a 2 a la a 3 a ....se mai intampla sa imi ia si din prima a 3 a ...dar in proportie mica. spune-ti mi si mie de la ce e sau ce trebuie sa fac va rog mult . ??
  7. sal all , am si eu o aprilia rs 50 din 2005 ...am o problema la cutia de viteze cred.sa va explic cum sta treaba......deci viteza 1 , 2 le ia perfect ...eh problema intervine cand tre sa i dau a 3 a....ori imi intra in viteza imi trage ...dar dupa ce ajunge peste 6000 de ture ..imi iese din viteza....ori imi intra foarte greu ...iar dupa aceea numai are nicio problema merge si a 4 a si a 5 a perfect....problema e de la a 2 a la a 3 a ....se mai intampla sa imi ia si din prima a 3 a ...dar in proportie mica. spune-ti mi si mie de la ce e sau ce trebuie sa fac va rog mult . ??
  8. sal all , am si eu o aprilia rs 50 din 2005 ...am o problema la cutia de viteze cred.sa va explic cum sta treaba......deci viteza 1 , 2 le ia perfect ...eh problema intervine cand tre sa i dau a 3 a....ori imi intra in viteza imi trage ...dar dupa ce ajunge peste 6000 de ture ..imi iese din viteza....ori imi intra foarte greu ...iar dupa aceea numai are nicio problema merge si a 4 a si a 5 a perfect....problema e de la a 2 a la a 3 a ....se mai intampla sa imi ia si din prima a 3 a ...dar in proportie mica. spune-ti mi si mie de la ce e sau ce trebuie sa fac va rog mult . ??
  9. aham ms mult ....si cum il schimb ??? adica il pot schimba singur ??
  10. am o aprilia rs 50 ...si mi am cumparat 2 seturi noi de semnalizatoare pt fata si spate.....prima data le am montat pe spate , au functionat perfect...problema care este ...cand le cuplez si pe cele de pe fata indiferent de parte (stanga,dreapta) ...se aprind amn2 de pe partea respectiva...dar nu se aprind cum ar trebui sa se aprina ....si numai ticaie nu semnalizeaza.....stau aprinse slab si se aude un zgomot continuu....ceva de genu "zzzzzzzzzz" ...ce am mai observat ...daca le decuplez pe alea de pe spate si le pun doar pe alea pe fata merg perfect ambele parti . Va rog frumos spuneti-mi si mie ca sa fac sa mi mearga amn2 in acelasi timp ??? Ce vroiam sa mai precizez ...semnalele sunt pe becuri de 12v ...iar farurile din fata merg perfect .
×
×
  • Creează nouă...