Sari la conținut

BoboSan

INACTIV
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    bobo3568

Profil

  • Locatie
    Bucharest
  • Carnet moto din
    2003
  • Numar Moto
    PH - 96 - BOG

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GSX R 750

BoboSan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut! Si eu, 39 de ani, tot de nevoie am ajuns pe scuter. Mi-au luat carnetul cu motorul, radar. Acum "ma dau" cu un Malaguti Phantom 12 , 49 cc. E delimitat, merge cu 80 km/h.
  2. Se pare ca tu ai o vasta experienta in motociclism din moment ce mergi fara numar! Tu si cu Ghost Rider! Scuza-ma ca te intreb, dar il cunosteai cumva pe Cristi? De ce crezi ca se dadea "zmeu"? Bafta si asfalt uscat!
  3. De acord ca trebuie sa invatam din greselile altora, numai prostii cred ca nu au nimic de invatat de la altii sau din greselile altora! Eu m-am referit numai la acele aprecieri referitoare la faptul ca sunt multi care se dau "zmei" si isi iau motoare puternice , fara a avea experienta, doar pentru a impresiona! Nu e cazul lui Cristi! Mai ales ca, dupa cum bine ai remarcat, poate acei oameni care au facut aceste remarci nici nu-l cunosteau...
  4. Iar voua, celor de pe forum care ati avut numai critici la adresa lui Cristi, vreau sa va spun ca era un om cu capul pe umeri si nici pe departe nu si-a luat R6 ca sa impresioneze pe cineva... Pur si simplu ii placea viteza, si chiar a cochetat putin cu raliurile. Se poate intimpla oricui sa greseasca, indiferent de experienta pe care o are. Plus de asta, nu este exclusa nici varianta cu defectiunea tehnica... In concluzie, sa lasam mortii in pace si sa ne vedem de greselile noastre lumesti! Toate cele bune!
  5. Nici acum nu pot sa cred ca nu mai este... Cu trei saptamini inainte si-a serbat ziua la mine , la Breaza... A fost o petrecere pe cinste! Cineva spunea ca prefera sa si-l aminteasca asa cum era el, plin de viata si de glume... Era un om, intr-adevar, care reusea sa aduca un zimbet pe fata oricui se afla in preajma lui, indiferent cit de suparat ai fi fost... Ii promisesem ca pe 16.09.05 ne vom vedea la Iasi... Era destul de sceptic in ceea ce priveste vizita mea la Iasi... La un moment dat, a spus: "Mor eu si tu nu vii la Iasi" Nu-mi revin nici acum amintindu-mi de aceste cuvinte... Aceste cuvinte imi rasunau in urechi joi, in ziua inmormintarii... Si pur si simplu nu am putut pleca... Nu am vrut ca moartea lui sa fie motivul vizitei mele Iasi... Vreau ca cei doi buni prieteni ai lui, Bogdan si Melcu, sa stie ca am fost alaturi de ei si vom merge, impreuna, cu o floare, la mormintul celui care a fost Cristi! Dumnezeu sa-l ierte! Nu te voi uita niciodata, Cristi!
×
×
  • Creează nouă...