Sari la conținut

lovemybyke

EX+
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    dimadeog

Profil

  • Locatie
    timisoara
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Suzuki Freewind
  • Numar Moto
    TM 13 JLG
  • Club
    Taifun Racing Team

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Doar Freewind-ul !

lovemybyke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mai..... nu stiu cine esti......dar sa stii ca inteligenta ma cam lasa si n-am sanse sa-mi revin, nebunia este constanta cu sanse mari de crestere in 2010, opinii n-as putea spune ca mai am pt ca mediocritatea ma domina, iar libertatea in toate formele ei a devenit prostituata de lux in cazul meu . PS. Motoru' l-am luat asa de amorul artei ...sau al fizicii...nici eu nu mai stiu.
  2. Trist putin spus,chiar mi-a dat o lacrima ! Ce sa fac ca nu ma cauta nime' si sunt disperat dupa popularitate....de orice fel....chiar si FMI sa fie....ma descurc eu cumva. O sa sortez din ce primesc si o sa-ti trimit si tie ce ramane ! Oricum ma luat valu' cand mi s-a cerut adresa pt ca nu toata ziua ti-o cere o tipa, nu ?! Si mai e si motociclista !
  3. Pai cum adica fara comentarii ?! Eu as avea ceva de spus inainte de.........................Adrian Dima -Timisoara -Str Piata Traian Nr 7 Ap 3 -CP 300102 . Saru'mana sefa !
  4. Auzi tu, unii sunt in criza, unii poate nu mai au Freewind, altii cu nuntile, altii cu alte trupe ,eu cu nevasta, dar intr-o zi........te voi suna de pe drum si-ti spun ca mai am 200 km pana Sebes ,unde ai putea sa ajungi si tu in timp util, si sa mergem mai departe "sa ne dam" pe Transfagarasan ! E bine asa ? Si dupa aia niste poze postate pe forum sa-si mai taie venele putin cei care n-au avut timp,chef,spatiu,bani de deplasare ! PS. Eu acum ma dau mare, sper ca e evident , dar nici eu nu sunt sigur de mine !!! Hai pa ca deja ne-mprietenim.
  5. No, pai daca te bagi la "tura" si eu as pleca tot vineri dimineata.Da-mi un beep ceva pe joi la nr 0749190325 sa ne punem de acord ora si traseul.Poate-l luam pe traseu si pe Topgun in Craiova.(cu acceptul lui binenteles !?)
  6. Nu chiar "doar noi o sa fim"! Eu nu dau inapoi si chiar o sa vin ,dar nu stiu cand sa plec din Timisoara ,doar Soveja e la o aruncatura de bat de Tm.Ma gandeam sa-mi pun mobra pe tren si pt acolo sa-mi iau un Montain Bike de plimbat . Glumesc normal,dar incerc sa-mi fac curaj pt distanta care o am de bagat pana acolo.Si cum o sa fim vreo 5 din TM nu ma voi plictisi pe drum.Iar glumesc,normal ca-s singur p'acilea ! Care vine la Tm sa vina cu mine ,sa nu fiu singur ?! Daca se poate niste nr de mobil sa va sun si eu cand sunt pe drum . Mersi
  7. "E bine sa ai cate o Eliza pe langa casa omului " Deci ma bag si eu la iesirea propusa de voi pt 28.08 si daca ramane data stabiliti detalii de participare,stiti voi ...... cota sau ce e nevoie . Astept cu nerabdare sa mai vad si "alte Freewind" ,poate se imprietenesc.
  8. Daca s-au inmultit pana acum sa se inmulteasca si cu mine,daca-mi permiteti ! Deci , Adi Timisoara luat Freewind 2 luni pe drum 1 saptamana gasit forum interesat de toata gasca daca se poate recensamant plus info intalniri multumesc anticipat. Hai pa ca deja ne-am imprietenit !
×
×
  • Creează nouă...