Sari la conținut

circarul

Membru
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Sverige
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Ktm 450 exc-r

circarul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. La multi ani tuturor ,un an nou fericit si plin de bucurii. Acum sa trecem la treaba pentru ca m-a intrebat colegul nostru sursa de piese din Anglia. Poate o stiti poate nu. www.wemoto.com aici gasiti piese pt Burgman si nu numai. Sper ca v-am fost de folos . Salutare tuturor.
  2. Ha ha ha ai dreptate Vittore iarna nu-i ca vara dar nici Scandinavia ca Europa. In orice caz o sa demontez motorul luna viitoare dupa sarbatori si atunci vad exact ce este. Pana atunci trebuie sa imi gasesc sursa de unde pot cumpara piese. Ar fi un website in Anglia unde am vazut ca au toate nebuniile pentru Burgman.
  3. Sal. Burgul meu este din 2001. Aveti dreptate este mai usor sa cumpar un motor sh si sa-l montez, dar ma roade curiozitatea sa vad ce sa intamplat ce este in motor . Mentionez faptul ca motorul a pornit si a functionat si dupa acel incident neplacut cand mi-sa oprit motorul. Am ajuns acasa i-am complectat uleiul si am mai mers cu el. Motorul meu functioneaza doar ca nu se mai aude ca inainte are un tacanit o usoara bataie la motor. Am gasit deja un Website care vinde multe piese de Burgman. Cred ca am sa cumpar piese de la ei sa rezolv problema .
  4. Sal oameni buni. Din start trebuie sa spun ca nici nu se pune in discutie pise sh pt motor si asta pt ca nu vrea sa umblu in motor saptamanal. La reprezentanta e simplu dar ma gandeam ca poate stiti vreunul din voi un magazin ce importa din Germania etc etc un fel de`` after market``.Nu stiu daca am scris corect dar intelegeti ce vreau sa scriu. Asa dar voi ma indrumati doar la reprezentanta???? Nu mai exista un alt magazin ce vinde piese de Burgman ??? Multumesc
  5. Sal. Nici macar nu te contrazic ca asa trebuia sa fac. Acum este prea tarziu dar totusi poate imi poti spune de unde pot cumpara piese mai accesibile ca pret. Multumesc
  6. Sal. Pai imi trebuie tot chitul de furca fata (nu doar semeringurile de deasupra) ci tot ce este in interior. Mai am o problema cu un zgomot (o bataie ) care vine de la motor pt ca motorul a ramas fara ulei iar eu nu am controlat si am mers asa. Deci cred ca imi trebuie si ceva piese de motor. Cam asta este.
  7. Salut tuturor posesorilor de Burgman . Dupa o lunga absenta de pe acest forum ,revin si cer putin ajutor si anume de unde pot cumpara piese de burgman la un pret mai bun?? SI a doua rugaminte adresata lui Vittore as dori sa te contactez. Pentru asta iti las adresa mea de E-Mail : sebisebi24@yahoo.com sau da-mi nr tau de telefon sau adresa de E-Mail. Multumesc
  8. Salutare David.Cum as putea sa va uit pe voi.Nu am cum sa uit de unde am plecat si ce prieteni am lasat acasa dar vezi tu asa este viata.Limba suedeza este grea in comparatie cu alte limbi europene dar se invata si asta ca doar nu este limba extraterestre.Este loc si pentru tine dar trebuie sa vi pregatit adica sa ai ceva bani pentru inceput pentru ca nu o sa ai de munca asa repede si in plus trebuie sa mai mergi si la scoala sa inveti suedeza.Cat despre Burgul meu zace saracul prin garaj si nu stiu cand o sa vin acasa in RO sa ma ocup de el,dar cand o sa se intample sa vin in RO cu siguranta o sa va caut.Va salut pe toti si va doresc numai bine.
  9. Salutare tuturor.Circarul adica eu m-am stabilit in Suedia nu in Danemarca cum spune colegul si prietenul nostru Vittore.Aici la mine azi au fost +2 grade si maine vor fi +4.In rest aici este liniste si pace si oameni linistiti si fara probleme,numai eu am o problema si anume nu stiu cum sa fac sa imi aduc Burgul aici.Apropo aici un Burg cam de prin '99-'01 costa in jur de 25.000 Koroane adica inmultiti cu 0,47 lei=1 sek si vedeti cati lei rezulta,asa ca viata si preturile la moto aici sunt cam scumpe.In rest toate bune si frumoase si sper sa ne vedem la vara sa facem o tura ca saracul Burgul meu stationeaza intr-un garaj de vreo 2 ani cred ca trebuie sa-i schimb cam toate la el incepand cu uleiuri si filtre si ce o mai fi.Va salut dragi colegi si prieteni
  10. Salutare Viitore, am vazut ca sa "retrocedat" terenul de la circ.Asta-i Romania si oamenii care o conduc.Eu nu mai locuiesc in Romania m-am mutat in Suedia.Salut salut David,cu siguranta cand o sa ajung acasa o sa dau o tuica fiarta si nu numai.A trecut atata timp de cand nu v-am mai vazut. Sper sa pot veni in Romania vara viitoare(2012),pana atunci multa bafta tuturor.
  11. Salutare tuturor,am "revenit" dupa o absenta indelungata .Vad ca sa tot scris aici si au mai aparut burgmanisti noi.Asta este foarte bine.Eu nu m-am mai urcat pe Burg de fff mult timp,imi este foarte dor .Burgul meu sta intr-un garaj si nu stiu in ce conditii se mai afla ca nu l-am mai vazut de vreo 1 an.Cred ca la vara (2012) am sa vin acasa si o sa ma ocup de el si poate ne mai intalnim si noi, mai stam de vorba.Va salut pe toti,la buna vedere.
  12. Salut.Ce este cu BMW din ce an si ce motor are.???? Cati km are?
  13. Salut baetii.Sefu (viitore)nu mai sunt asa gras,poza este facuta in 2009 Petricani zona Voineasa superb peisajul se ajunge mai greu dar se ajunge.Cat despre mine acum am doar 102Kg fata de 114Kg in 2009 (in poza).
  14. salut tuturor.Ce va ma place viata si plimbarile. sunt invidios va doresc asfalt uscat si distractie placuta.
  15. HAHA,salut Viitore.Sunt in Suedia la frig sa ma "pastrez".Vad ca organizezi plimbari si distractii non-stop frumoasa viata.Dar vad ca tu cand iesi cu baetii nu iesi cu burgmanul de ce ??? Toate cele bune iti urez.
×
×
  • Creează nouă...