Sari la conținut

in46sane

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de in46sane

  1. Va salut!

     

    Sunt si eu posesor de Kawasaki 650 Tengai, aveti idee daca se potrivesc scaritele fata cu tot cu prinderile de pe cadru de la KLR sau alt model? La mine cea din stanga e stramba din suportul care se prinde pe cadru.

     

    La ce ar trebui sa fiu atent la aceasta motocicleta pe langa acel doohickey?Nu se aud zgomote ciudate in zona unde se afla.

     

    Multumesc!

  2. Poti verifica daca intr-adevar e o problema cu vibratiile la tine urcandu-te pe un model similar, chiar daca e alt an de fabricatie, toate au acelasi motor. Asa iti poti da seama daca ai o problema sau e normal sa faca asa. Reglajul la supape nu cred ca are mult de-a face cu vibratiile de care spui. Oricum, e normal sa simti oarecare vibratii, e monocilindru cu o tehnologie rudimentara.

    Un amic de-al meu are exact acelasi scuter dar la el nu se simte nici cea mai mica vibratie.Mie imi vibreaza ghidonul, bordul, se simte si in sa destul de nasol.Cand voi avea timp o sa reglez supapele si vedem daca se schimba ceva.

  3. Salut! Ca fost posesor de Majesty 250, cred ca vibratia din ghidon se simte din cauza uzurii celor doua bucsi ale cuplajului elastic care prinde motorul de cadru (vezi in paginile din urma ce inseamna si cum arata) sau e posibil sa fie uzare bucsile indicate de In46sane mai sus. Oricum ar fi, cel putin una din cele 2 variante e cu probleme la tine sau chiar amandoua. Trebuie sa dai saua si spatiul de depozitare de sub ea jos pentru a investiga mai bine! Sper ca te ajuta parerea mea. Bafta si ne tii la curent in privinta defectiunii!

    Salutare!

     

    Problema cu bucsile tot la mine era, le-am schimbat, nu prea pare sa fie de acolo.Ma gandesc ca ar trebui reglate supapele.Daca rezolv va anunt, pana una alta mai astept pareri.

     

    Multumesc mult!

  4. Va salut!

     

    O mica parere daca a-ti trecut prin asta, al meu majesty 250 din 2000 cam vibreaza la relanti.I-am dat variatorul jos, l-am pornit si tot vibreaza deci de la transmisie nu are cum sa fie.Imi vibreaza ghidonul si bordul .Deci problema ar fi la motor, aveti idee ce ar putea fi?

     

    Un amic are acelasi scuter din 2001 si nu se simte nici cea mai mica vibratie in ghidon.

     

    Multumesc!

  5. Va salut!

     

    M-am apucat de desfacut si din pacate o bucsa mare de pe motor este uzata, are un joc destul de urat.Din ce am vazut acea bucsa este formata din 2 parti; bucsa exterioara si una interioara iar intre ele se afla un fel de camasa de cupru sau ceva care s-a uzat.

     

    Gasesc vreo varianta la aceste bucsi sau numai pe original?Din ce am vazut sunt aceleasi ca la ATV-urile Linhai dar sunt destul de scumpe.

     

    As putea sa schimb acea camasa de cupru care are diametrul de 18 x 20 si lungime de 17 mm, oare gasesc asa ceva?

     

    Bafta!

    post-49829-0-99710200-1520247221_thumb.gif

  6. Va salut!

     

    Detin si eu un Majesty 250 din 2000 si in curbe este cam instabil.Am vazut ca ar trebui schimbate bucsile acelea care sunt unite printr-o tija plus inca una anume sau indicat este sa le schimb pe toate?Mai ales, pe unde le-as gasi?

     

    Mai am o scurgere de ulei care pare sa vina de la starter, probabil ca este dus acel o-ring si trebuie inlocuit, sper ca asta sa fie cauza

     

    Multumesc!

×
×
  • Creează nouă...