Sari la conținut

in46sane

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de in46sane

  1. Va salut! Sunt si eu posesor de Kawasaki 650 Tengai, aveti idee daca se potrivesc scaritele fata cu tot cu prinderile de pe cadru de la KLR sau alt model? La mine cea din stanga e stramba din suportul care se prinde pe cadru. La ce ar trebui sa fiu atent la aceasta motocicleta pe langa acel doohickey?Nu se aud zgomote ciudate in zona unde se afla. Multumesc!
  2. Un amic de-al meu are exact acelasi scuter dar la el nu se simte nici cea mai mica vibratie.Mie imi vibreaza ghidonul, bordul, se simte si in sa destul de nasol.Cand voi avea timp o sa reglez supapele si vedem daca se schimba ceva.
  3. Salutare! Problema cu bucsile tot la mine era, le-am schimbat, nu prea pare sa fie de acolo.Ma gandesc ca ar trebui reglate supapele.Daca rezolv va anunt, pana una alta mai astept pareri. Multumesc mult!
  4. Va salut! O mica parere daca a-ti trecut prin asta, al meu majesty 250 din 2000 cam vibreaza la relanti.I-am dat variatorul jos, l-am pornit si tot vibreaza deci de la transmisie nu are cum sa fie.Imi vibreaza ghidonul si bordul .Deci problema ar fi la motor, aveti idee ce ar putea fi? Un amic are acelasi scuter din 2001 si nu se simte nici cea mai mica vibratie in ghidon. Multumesc!
  5. Va salut! M-am apucat de desfacut si din pacate o bucsa mare de pe motor este uzata, are un joc destul de urat.Din ce am vazut acea bucsa este formata din 2 parti; bucsa exterioara si una interioara iar intre ele se afla un fel de camasa de cupru sau ceva care s-a uzat. Gasesc vreo varianta la aceste bucsi sau numai pe original?Din ce am vazut sunt aceleasi ca la ATV-urile Linhai dar sunt destul de scumpe. As putea sa schimb acea camasa de cupru care are diametrul de 18 x 20 si lungime de 17 mm, oare gasesc asa ceva? Bafta!
  6. Va mutumesc mult pentru raspunsuri!O sa ma uit si la bucsa cea mare de pe motor, de langa suportul cu cele 2 bucse si la fel cu electromotorul. Bafta!
  7. Va salut! Detin si eu un Majesty 250 din 2000 si in curbe este cam instabil.Am vazut ca ar trebui schimbate bucsile acelea care sunt unite printr-o tija plus inca una anume sau indicat este sa le schimb pe toate?Mai ales, pe unde le-as gasi? Mai am o scurgere de ulei care pare sa vina de la starter, probabil ca este dus acel o-ring si trebuie inlocuit, sper ca asta sa fie cauza Multumesc!
  8. Va salut!Am un fireblade din 92' SC 28, de curand m-a lasat releul de incarcare plus baterie facuta praf,Le-am schimbat pe amandoua iar acum imi incarca 14...14.2 la 1300 - 1500 de ture plus far aprins.Este prea mult, risc sa se strice ceva?Multumesc!
  9. Spre rusinea mea asta a fost singura iesire la munte cu motoru pe anul asta...dar a fost si cea mai frumoasa!Vremea a tinut cu noi...de strans ne-am strans destui, a fost foarte ok!Vorba ta..poate la anu doboram recordul!
  10. Foarte frumoasa tura..este prima oara cand merg impreuna cu atatia motociclisti!Sper ca nu v-am incurcat prea tare ) !!!(honda cbr 900 RR SC 28 ALB) Pe data viitoare..poate ne strangem si mai multi Va salut!
×
×
  • Creează nouă...