Sari la conținut

havrincea

Membru
  • Număr conținut

    284
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de havrincea

  1. Dincolo de abordarea legală cu care am deschis topicul (Âşi care v-a oripilat ;) ), mă gândesc că s-ar putea merge Âşi pe campanii de sensibilizare la nivelul utilizatorilor de motociclete... Tocmai citeam de ceva făcut prin State împreună cu poliția Âşi un dealer Harley Davidson.

     

     

    sensibilizare ? :crack::crack: unde?in Romania,unde cocalaria este la putere(din pacate)...sa fim seriosi...

  2. are si eleron :D

     

    as ezita sa numesc "conserva". cred conserva este aceea cu 4 usi de incape tot familionu` in ea (mama tata, prietena, bunica, catelu`, purcelu`) :cheers:

     

     

     

    pai tocmai aia nu e conserva, e masina de familie... in schimb, aia e conserva :lol:

  3. Salut la toata lumea...sunt pus in fata alegerii intre honda cb 500 si suzuki gs 500 (cred ca varianta F)...Daca sunt posesori de F pe aici vreau sa le pun cateva intrebari cum ar fi :

     

    E bun pentru un incepator? (experienta pe motor mica...doar ce am luat permisul)

    Ati avut probleme cu el vara pe caldurile alea insuportabile? Poti sta la semafor fara grija 2-3-4 min pe 50-60 de grade la nivelul solului? Cum se comporta? As prefera GS 500 in fata hondei din motive subiective...cum ar fi ca arata mai bine, este mai simplu ( merg pe principiul : mai putine fire si mai putine componente, mai putine sanse sa se strice :) ) )

     

     

    /index.php?showtopic=191418

    poate te ajuta .

  4. nivelul il verificam constant, dar in ultimul timp manca aprox 1 L ulei intre schimburi.deci eram tot timpul cu nasul la joja .

    de la service mi s-a zis ca atunci cand s-a bulit motorul, uleiul nu a mai ajuns la unul din cilindri cum trebuie ,apoi a inceput sa bata in lagar,ciudata senzatie caci am patit in mers ;) pe la 140

    crezand ca mi s-a desprins vreo carena ,ca asa se auzea.

    oricum legat de incalzitul motorului... fumam o tigara langa el pana se incalzea.

  5. motor second ,dar cu piese bune,mult mai bune ca ale mele si cutie , distributie mai bune ca ale mele... 150 e - acum depinde cum il gasesti.

    manopera - dat jos motor vechi,desfacut motor vechi+motor nou si combinarea celor doua motoare plus cutie refacuta si montare motor refacut -250 e

    rectificare chiulasa - vreo 150 ron

    a mai trebuit ulei nou - si ala undeva la 100 si ceva lei

    am mai schimbat ceva rulmenti roata spate,

    si tot asa ...

    daca luam piese noi ar fi costat mult,plus ca mapopera tot trebuia platita ca este aproape la fel de lucru .

  6. cam aceleasi simptome le-am avut si eu... nu a avut destul ulei in motor si a inceput sa bata rau peste 4000 si s-a prapadit cam tot pe interior...

    rezultat : schimbat cilindrul stang(avea deja joc mare si era praf) biela stramba si ...ce sa mai vorbim , am refacut tot motorul ( din pacate e cam costisitor)

    sper sa nu ai si tu aceleasi probleme ca mine.

×
×
  • Creează nouă...