Sari la conținut

havrincea

Membru
  • Număr conținut

    284
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de havrincea

  1. verifica garniturile dintre carburatoare si cilindrii, daca sunt crapate prinde aer fals , asa simpome am si la gs-ul meu
  2. multa sanatate si recuperare rapida !!
  3. /index.php?/topic/682692-suzuki-gs-500-e/
  4. /index.php?/topic/682692-suzuki-gs-500-e/
  5. /index.php?/topic/682692-suzuki-gs-500-e/ sau schimb cu auto plus diferenta de 500 euro din partea mea.
  6. 6 viteze are, poate e benzina proasta(gen lukoil....) , filtru de aer plin sau nu mai stiu
  7. havrincea

    Accidente !

    adevarat graiesti
  8. Dincolo de abordarea legală cu care am deschis topicul (Âşi care v-a oripilat ), mă gândesc că s-ar putea merge Âşi pe campanii de sensibilizare la nivelul utilizatorilor de motociclete... Tocmai citeam de ceva făcut prin State împreună cu poliția Âşi un dealer Harley Davidson. sensibilizare ? :crack: unde?in Romania,unde cocalaria este la putere(din pacate)...sa fim seriosi...
  9. :crack: a ) sa fim seriosi b-ul pute... c) esti nebun? nu ai ce sa-i faci,lasa natura sa-ti urmeze cursul.
  10. pai tocmai aia nu e conserva, e masina de familie... in schimb, aia e conserva
  11. Sarbatori fericite tuturor posesorilor de gs-uri. Un an nou plin de satisfactii si impliniri (personale si profesionale) si muuuulti km fara incidente. sanatate maxima !
  12. /index.php?showtopic=607378
  13. /index.php?...&start=1780 poate are cineva de vanzare niste carene .
  14. /index.php?showtopic=191418 poate te ajuta .
  15. nivelul il verificam constant, dar in ultimul timp manca aprox 1 L ulei intre schimburi.deci eram tot timpul cu nasul la joja . de la service mi s-a zis ca atunci cand s-a bulit motorul, uleiul nu a mai ajuns la unul din cilindri cum trebuie ,apoi a inceput sa bata in lagar,ciudata senzatie caci am patit in mers pe la 140 crezand ca mi s-a desprins vreo carena ,ca asa se auzea. oricum legat de incalzitul motorului... fumam o tigara langa el pana se incalzea.
  16. da in service. chiulasa asa au zis cei din service ca trebuie sa o rectific. acum merge bine totul si sper sa ma pot bucura de ea multi km de acum incolo.
  17. motor second ,dar cu piese bune,mult mai bune ca ale mele si cutie , distributie mai bune ca ale mele... 150 e - acum depinde cum il gasesti. manopera - dat jos motor vechi,desfacut motor vechi+motor nou si combinarea celor doua motoare plus cutie refacuta si montare motor refacut -250 e rectificare chiulasa - vreo 150 ron a mai trebuit ulei nou - si ala undeva la 100 si ceva lei am mai schimbat ceva rulmenti roata spate, si tot asa ... daca luam piese noi ar fi costat mult,plus ca mapopera tot trebuia platita ca este aproape la fel de lucru .
  18. repet : sper sa nu ai aceasi problema ca mine. pe mine m-a dus pana la 500 e( unii poate zic ca nu merita ,dar inca tin la motorul asta ,iar pt mine a meritat)
  19. cam aceleasi simptome le-am avut si eu... nu a avut destul ulei in motor si a inceput sa bata rau peste 4000 si s-a prapadit cam tot pe interior... rezultat : schimbat cilindrul stang(avea deja joc mare si era praf) biela stramba si ...ce sa mai vorbim , am refacut tot motorul ( din pacate e cam costisitor) sper sa nu ai si tu aceleasi probleme ca mine.
×
×
  • Creează nouă...