Sari la conținut

florinelu30

Membru
  • Număr conținut

    164
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de florinelu30

  1. Are vre-o 57000 km lămāița mecanica, consumabilele schimbate, anul asta nu mai necesita investitii, revizie completa motor si carburatoare 2022. Are un albtipild de limitare dar nu am dus-o la dyno. Trage ca noua. An 96. Pregatita de drumuri lungi, comoda, saua noua , prelungire la parbriz, voltmetru, crashbar, furtune frana cu insertie metalica race, proiectoare faza scurta, faza lunga, sidecase-uri originale yamaha si topcase 150 litri, frana si semalizare suplimentara pe topcase.
    Manere incalzite, ungere lant cu scottoiler pe vacuum, priza usb 2A, cabluri gresate...

    2800 negociabil

    20230803_114438.jpg

    20230803_114446.jpg

    20230806_104325.jpg

    20230806_104318.jpg

    20230806_104336.jpg

    20230806_104340.jpg

    20230806_104300.jpg

    20230806_104244.jpg

  2. Salutare. Ma gandeam sa mai gasim pe cineva pentru perioada 3-5 august(joi-sambata) sa facem o plimbare prin Romania. Eu vin cu sotia pe o yamaha tdm. Vom dormi in camping la cort sau hotel-booking... Noi plecam din Targu Mures.

    Respect.

  3. Pai asta nici nu se discuta, fac si eu expertiza mea. Doar am trimis dosarul la Timisoara pentru contraexpertiza. Dar, chiar de asta mi-e frica, de Romania. Daca si la Timisoara cade dosarul in mana unui astfel de expert, sau daca nu stiu cum, isi baga dracul coada, imi cumpar un pistol, si ma veti vedea la stiri.

     

    Glumesc, fac si eu haz de necaz...

     

    Imi iau si eu pistolul si te ajut

    Nu fac haz de necaz,pur si simplu nu mai suport(si am doar 34 de ani petrecuti in Romania).

  4. gresit, nu stiu de unde stii tu, eu am fost acolo. EXISTA MARTORI, si exista poze la urma de franare..care indica clar ca motoru era pe mijlocu benzii si a franat pana la impact. Cum spuneam si la inceput in ultimii zeci de cm de franare se vede cum urma se duce spre dreapta..deci e destul de limpede ca ala i a taiat calea si el a incercat sa l evite si n a putut. De asta e si lovita masina in dreapta spate. Nu vad cum concluzia ar putea fi alta..orice alt scenariu n are nici un sens.

     

    daca ai fost acolo ai semnat ca martor??

  5. incetul cu incetul se sparg bubele...cadrul legislativ si legile sunt idioate in tarisoara asta, spaga si relatiile sunt cele mai importante lucruri, iar acuma incepe refularea sistemului.

     

    Ala cu dosar penal, il durea undeva ce conduce si cum conduce pe drumurile publice...inca un dosar penal la socoteala sigur nu l-ar fi interesat.

     

    Dar si politistul respectiv, depasire pe linie continua....adica daca el politist fiind incalca in asa hal legile la ce sa te mai astepti de la altii...fara sa fiu naspa dar si-a cam facut-o cu mana lui.

     

    Sanatate mult ii doresc, si multa putere familiei

     

    Deci politistul nu a depasit peste linia continua deoarece intre linia continua si masia respectiovului era loc suficient sa-l depaseasca.

  6. schimba pentru o secunda viziera cu parbrizul unui tir (care se misca greu) si imagineaza-ti ca vine spre tine un motor cu 160kmph, cam cate secunde iti ia tie sa scoti rabla in drum si cam cate secunde ii ia motorului sa vina de la 500 m distanta. s-ar putea ca timpii sa egali. asa ca vinovatia mie nu imi este foarte clar cum sa o impart.

    asta e doar parerea mea.

     

     

    Sa va spun si puntul meu de vedere ca am mers 6 ani pe camion si stiu cum se face un viraj la stanga:

    Se ia iesitul din motorinarie si se executa virajul la stanga. Te asiguri in stanga,vezi venind o masina ca-ti face semn sa te bagi in fata ei , te asiguri din mers si din partea dreapta(cam 1-2 secunde pentru ca se termina geamul lateral si pa,nu mai vezi deoarece urmeaza semiremorca prin care nu poti sa vezi)pana se inchide unghiul vizual.Te asiguri din mers ca sa nu-l tii mult pe cel care te-a lasat sa intri pe banda lui.

    Doar soferul implicat stie daca l-a vazut sau nu,dupa parerea mea sigur nu l-a vazut,nu cred ca a vrut sa ia viata cuiva,sau daca l-a vazut nu ia apreciat viteza(si pot spune ca e greu de apreciat viteza uni far deoarece nu vezi masa fizica a obiectului care se apropie,vezi doar o lumina care se apropie)cu care se apropia,nu stia ce este,masina sau motocicleta.Nu stiu dar pacat pentru suferinta apropiatilor si nu numai.

  7. Eliza,fata,eu sunt batran nu tu ca am 34 de ani si mi-a iesit parul prin piele de la batranete.

    Apropo,cum ai dormit sambata noapte? :P

    Cand ai plecat i-ai trezit pe toti cu pistonul ala al tau :) ;)

  8. In jur de ora 12.30-13 ma deplasam pe acelasi sens de mers cu motociclistul,plecasem amandoi de la bariera cfr spre Colentina, eram in spatele lui cand l-a lovit o cucoana cu un Opel care vroia sa faca stanga sa intre pe D.Pompeiu, am ramas la locul accidentului ca martor,am dus motorul (Triumph)cu o remorca la el acasa.

    Motociclistul era bine acuza dureri la clavicula dreapta.

     

    Va rog nu dezvoltati subiectul mai mult decat este cazul.

    post-50202-1279800013_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...