Sari la conținut

florinelu30

Membru
  • Număr conținut

    164
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de florinelu30

  1. Salut. Am un Burgman de 400cc din 2007. Te intereseaza un schimb? Ofer diferenta
  2. Omiteti pretul afisat. Astept ofertele voastre. Sunt deschis la discutii. Spuneti voi cat merita...
  3. Acum 59.000 km. Am uitat sa va spun ca a fost reconditionata cap-coada in Germania acum 2 ani. Se poate vinde si fara cutii sau crash-bar
  4. Merci. Tel: 0720 448 190 Se afla in Targu Mures. Itp iunie 2024 Pret 2500.
  5. Are vre-o 57000 km lămāița mecanica, consumabilele schimbate, anul asta nu mai necesita investitii, revizie completa motor si carburatoare 2022. Are un albtipild de limitare dar nu am dus-o la dyno. Trage ca noua. An 96. Pregatita de drumuri lungi, comoda, saua noua , prelungire la parbriz, voltmetru, crashbar, furtune frana cu insertie metalica race, proiectoare faza scurta, faza lunga, sidecase-uri originale yamaha si topcase 150 litri, frana si semalizare suplimentara pe topcase. Manere incalzite, ungere lant cu scottoiler pe vacuum, priza usb 2A, cabluri gresate... 2800 negociabil
  6. Pana la urma unde va fi punctul de cazare? Eu as veni cu cortul la un camping ceva in zona...
  7. Salutare. Ma gandeam sa mai gasim pe cineva pentru perioada 3-5 august(joi-sambata) sa facem o plimbare prin Romania. Eu vin cu sotia pe o yamaha tdm. Vom dormi in camping la cort sau hotel-booking... Noi plecam din Targu Mures. Respect.
  8. SalutSalut. Cand se face intalnirea anuala tdm-istilor?
  9. Foarte bine Ai o bere de la mine
  10. Imi iau si eu pistolul si te ajut Nu fac haz de necaz,pur si simplu nu mai suport(si am doar 34 de ani petrecuti in Romania).
  11. daca ai fost acolo ai semnat ca martor??
  12. Deci politistul nu a depasit peste linia continua deoarece intre linia continua si masia respectiovului era loc suficient sa-l depaseasca.
  13. Pt ''x-el'' Motociclistul avea 60km/h stiu eu sigur,dar a fost lovitura prea puternica pe muchia trotuarului.
  14. Sa va spun si puntul meu de vedere ca am mers 6 ani pe camion si stiu cum se face un viraj la stanga: Se ia iesitul din motorinarie si se executa virajul la stanga. Te asiguri in stanga,vezi venind o masina ca-ti face semn sa te bagi in fata ei , te asiguri din mers si din partea dreapta(cam 1-2 secunde pentru ca se termina geamul lateral si pa,nu mai vezi deoarece urmeaza semiremorca prin care nu poti sa vezi)pana se inchide unghiul vizual.Te asiguri din mers ca sa nu-l tii mult pe cel care te-a lasat sa intri pe banda lui. Doar soferul implicat stie daca l-a vazut sau nu,dupa parerea mea sigur nu l-a vazut,nu cred ca a vrut sa ia viata cuiva,sau daca l-a vazut nu ia apreciat viteza(si pot spune ca e greu de apreciat viteza uni far deoarece nu vezi masa fizica a obiectului care se apropie,vezi doar o lumina care se apropie)cu care se apropia,nu stia ce este,masina sau motocicleta.Nu stiu dar pacat pentru suferinta apropiatilor si nu numai.
  15. florinelu30

    Poze

    Eliza,fata,eu sunt batran nu tu ca am 34 de ani si mi-a iesit parul prin piele de la batranete. Apropo,cum ai dormit sambata noapte? Cand ai plecat i-ai trezit pe toti cu pistonul ala al tau
  16. In jur de ora 12.30-13 ma deplasam pe acelasi sens de mers cu motociclistul,plecasem amandoi de la bariera cfr spre Colentina, eram in spatele lui cand l-a lovit o cucoana cu un Opel care vroia sa faca stanga sa intre pe D.Pompeiu, am ramas la locul accidentului ca martor,am dus motorul (Triumph)cu o remorca la el acasa. Motociclistul era bine acuza dureri la clavicula dreapta. Va rog nu dezvoltati subiectul mai mult decat este cazul.
  17. Adica? ce vrei sa zici? ca sunt prost? sau conduc prost.
×
×
  • Creează nouă...