Sari la conținut

cubiq

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    primavara
  • Motocicleta
    Suzuki DL650
  • Numar Moto
    permanent

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki RF600R, Suzuki GS500

cubiq's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. cubiq

    Accident "usor"

    de acord... partial! ...crezi ca ala cu care ai facut accidentul din vina ta a fost in acelasi pericol in care ai fost tu cu motocicleta azi(ieri)?!?
  2. cubiq

    Accident "usor"

    Important e ca esti ok. Cat despre sofer ar fi/ar fi fost indicat sa-l parasti la politie... nu de alta dar ramane fara permis si poate data viitoare nu mai face!
  3. cubiq

    fuga de la locul faptei

    politia a dat de ala cu masina... si ce sa vezi... nu recunoaste. am dat si eu de el pe alte cai si am fost sa ii vad masina. sta in cartierul cu magazinul si are o zgarietura pe bara din spate usor lateral dreapta. am facut si cateva poze. acum asteptam inregistrarea de la mega image... poate martora a vazut prost nr... dar culoarea si marimea se potrivesc. barbat e. sta in zona si are o zgarietura pe bara... prea multe coincidente. singurul dubiu e catipul de la mega zice ca erz un q5 si e tiguan... va tin la curent.
  4. cubiq

    fuga de la locul faptei

    Lucrurile stau cam asa: am fost la politie, evident ca a durat n-spe ore, si am dat declaratia cu tot ce s-a intamplat(martora, inregistrarea video, ce au vazut pe filmare, etc, etc). Politistul, un tip tanar cu A-ul la activ si, zicea el, fost motociclist(a renuntat pt. ca "ii dadeam des 200", ma rog...) a fost foarte de treaba. L-a cautat si el in baza de date si a gasit o masina in leasing(asta e bine, are rca) dar nu Audi Q5/7/9/123 alb ci un VW Tiguan alb. Asta nu era chiar cocalar era mai cocalar-wannabe(nu va suparati dar trebuie sa ma descarc... am si eu un prieten cu Tiguan si e foarte normal omul). Eu le-am scris acolo pe declaratie ca nr de masina si tipul mi l-a spus martora care a si disparut inainte sa ii iau datele de contact(stiu... me stupid! dar 1 minut m-am uitat ca prostu' la mobra). Sper sa nu fie vreunul nevinovat. Ce s-o mai lungesc. Mi-au dat nr de dosar si un nr de tel unde sa sun sa intreb despre cum evolueaza lucrurile si mai vor sa fac rost de numele firmei de paza si ceva date de contact astfel incat sa poata face o adresa oficiala in care sa le ceara inregistrarea video. Sper sa iasa ceva! Chit ca da spaga sa scape cu permisul si tot cred ca data viitoare se gandeste de doua ori inainte sa plece ca m^istu! O seara buna... A! Si astazi pe lumina m-am uitat atent la daune: ghidon putin strambat pe partea cu cazatura, manson cauciuc foooarte putin ciupit, rezervor usor zgariat(abia se vede) si maneta ambreiaj rupta(am si schimbat-o).
  5. cubiq

    fuga de la locul faptei

    nu ma demoralizez. la politie ma duc oricum, chiar daca cel mai probabil finalul va fi timp pierdut pentru mine si nimic pentru prost... dar nu pot sa nu ma duc! o sa-i mai sun inca o data, desi le-am spus foarte clar si prima data ca motocicleta nu poate fi transportata. au zis ca sa o pun pe platforma si sa ma duc la ei. si astia au un sistem de-ti sta mintea-n loc! poate am noroc si dau totusi de politist(cum zicea cineva mai devreme) cu boala pe cretinii de genu' "dau si fug"... vom vedea! ma gandesc serios la varianta pus maneta ambreiaj noua, dus la politie, pus maneta veche. uite ce nu faceam eu azi...
  6. cubiq

    fuga de la locul faptei

    Primul lucru pe care l-am facut asta a fost... am cautat pe google! Dar nimic! Am un amic politist si, daca nu rezolv cu politia, ma gandesc ca poate-mi face el rost de date de contact. La politie am sunat chiar acum, la accidente usoare sector 1, si mi-au zis ca trebuie sa ma duc cu motocicleta la ei pentru poze... cica nu vin ei. Merci inca o data pt sfaturi!
  7. cubiq

    fuga de la locul faptei

    macar daca era o blonda dar cei de la mega image mi-au zis ca pe camera apare un mascul! o sa ma duc maine cu mobra la politie sa declar accidentul si sper sa-i ia permisul! desi cum bine ziceati probabil o sa sara cu niste bani si asta e... da' nu mai bine imi dadea mie? daca-si mai cerea si scuze ma culcam chiar linistit! mare lucru sa zici ca ai gresit! in fine... prea multi tarani!!!
  8. cubiq

    fuga de la locul faptei

    Da, asa reiese si de aici: http://bpr.b.politiaromana.ro/index.php/birouri-tamponari.html
  9. cubiq

    fuga de la locul faptei

    multumesc de sfaturi! intr-adevar, am gasit si eu asta: http://bpr.b.politiaromana.ro/index.php/birouri-tamponari.html si se pare ca ar trebui sa ma duc cu ea acolo. cu sufa nu ma tine. ma gandesc sa ii pun o maneta de ambreiaj, sa ma duc pana in apropiere de politie si apoi sa ii pun la loc ciotul ala. e urat din partea mea dar in fond nu mint cu nimic...
  10. cubiq

    fuga de la locul faptei

    Problema e ca nu mai pot sa pornesc motocicleta fara maneta de ambreiaj(am avut un pic de noroc stau aproape si am impins-o pana acasa). Si cred ca la politie vor sa vada si motocicleta, nu? Insa daca schimb maneta de ambreiaj si ma duc acolo dispare o parte din dauna. Offf... ce oameni!
  11. Buna seara, Nu stiu daca e tocmai locul potrivit pentru acest mesaj(daca nu, rog administratorii sa-l mute) dar... 09/10/2012, ora ~21:45, Bucuresti, Mega Image-ul din Aviatiei(Alexandru Serbanescu intersectie cu Caramfil), parcat un Suzuki GS500(al meu) in parcare, pe mijlocul unui loc de masini(locul din stanga liber, locul din dreapta liber). Am lasat-o pe cricul lateral, bagata in viteza, si in 5 minute(poate mai putin) am gasit-o trantita pe stanga... soferul a plecat imediat(a se citi a fugit) dar o doamna a vazut faza si m-a asteptat sa-mi comunice ca era un Q5 alb, B-08-UGT. Cei de la Mega Image au confirmat pe camera, se vede bine fata barbatului dar nu se vede clar nr. Avarii la prima vedere: maneta ambreiaj rupta, ghidon indoit, manson stang avariat... Ceva idei, sugestii...??? Unde dracu' s-o mai parchezi in conditiile astea! Reflexul a fost sa ma sui sa fug dupa el... daarr... cand sa apas ambreiajul, stupoare!!! Ia-l de unde nu-i(era pe jos)! Multumesc! PS: am patit o data sa dea un taximetrist peste mine cu mine pe motocicleta, stand frumos la un cedeaza si el coborand de pe trotuar!! claxoane disperate, urlete... s-a oprit intr-un final dupa ce nu mai avea mult si ma dadea jos! "nu te-am vazut!", a fost replica lui! tare!!!
×
×
  • Creează nouă...