Sari la conținut

babyzulu

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Slanic Prahova
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Honda CBR 900RR

babyzulu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sal.Nu am apucat sa desfac rezervorul aseara.Si eu cred ca se intampla ceva pe vreun furtun sau mizerie in filtru de carburant.Motocicleta porneste doar cu soc.O sa postez dupa ce desfac.Multumesc Mesaj completat Bateria are aproximativ 1 luna.O sa pun o alta baterie sa vad daca se mai opreste.Multumesc pentru sfat! Mesaj completat Sal.Cu siguranta o sa postez dupa ce rezolv.Cum am mai scris in alt post,Hornet-ul porneste cu soc. Mesaj completat O sa masor si bobina de inductie si o sa postez.Bornele sunt stranse,bateria are maxim o luna si contactele sunt curate. Mesaj completat Inainte de schimbarea bateriei pornea cu socul?Iti mai aduce aminte cumva treaba asta?Merci! Mesaj completat Salut.Se pare ca am rezolvat..Am dat rezervorul jos,am desfacut pompa de benzina,am scos filtrul de benzina din rezervor.Era mizerie pe filtru.Am curatat totul bine si am remontat.Furtunul de vacum de pe pompa de benzina nu avea colier,i-am pus altul.Nu stiu daca lipsa colierului ar putea fi cauza functionarii defectuoase tinand cont de faptul ca intra destul de presat in pompa si ca fara colier a mers inainte..Am spalat cat am putut de bine si rezervorul.Am montat totul si am mers aseara aproximativ 100 de km.Nu s-a mai oprit.In weekend o sa fac drumuri mai lungi si sper sa nu mai faca figuri. Bafta multa si multumesc tuturor pentru sfaturi!
  2. Singurul lucru neverificat din lista ta este filtru de benzina,nu am avut timp pana acum.Poate reusesc astazi sa-l desfac.De jiclere nu pot sa-tzi spun nimic.Nu stiu daca au suferit modificari.Uleiul este la acelasi nivel ca atunci knd l-am schimbat.Stiu ce vrei sa spui cu nivel crescut de ulei sau benzina in ulei dar nu e cazul.Consumul este normal.Multumesc mult pentru sfaturi! Mesaj completat Din cate stiu eu,nu te lasa sa dai la automat daca ai probleme la senzorul de cric.Eu chiar daca stau cu motorul in viteza si cu ambreiajul tras tot pot sa dau la automat(invarte).Adica circuitul de siguranta cand este in viteza(contact cric +ambreiaj) functioneaza.Eu o sa ma uit si la senzor cric.Multumesc de sfat. Mesaj completat Conduc motorul asta cam de 1 luna.Problema cu subturatul este delicata. Si prietena mea il conduce,chiar mai des decat mine.Asa ca se poate sa mearga si subturat motorul.
  3. Da,bujiile sunt ok.Nu cred ca e din vina lor functionarea asta defectuoasa tinand cont ca a mers bine dupa schimbarea lor,aproximativ 2000km.
  4. Se opreste dupa ce a mers o bucata de timp.Bujiile sunt schimbate,carburatoarele nu shtiu cand au mai fost reglate.Relantiul este ok,nu variaza iar de raspuns,carburatoarele raspund bine si la turatii mici si mari.
  5. Salut.Am nevoie de un sfat din partea cunoscatorilor.Merg pe un hornet 600 din 98 careia i se opreste motorul in mers.Ii pot da la automat dar nu mai porneste si pe toba iese numai miros de carburant nears.Dupa 2-3 minute porneste fara nici o problema.Care ar putea fi problema?CDI-ul e pe moarte?Multumesc
×
×
  • Creează nouă...