Sari la conținut

Sebaca

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Sebaca

  1. Vand ktm 525 exc 2006, suspensie fata 2011, tripleclamp cu ofset 18, manete rabatabile, rezervor 13 l, radiatoare marite, vas expansiune, ventilator, termometru digital, ax came hotcams stage 1, toba sport, tublis spate, inmatriculat, verificare pana n aprilie 2018. Pret 2450€. Tel 0744398357» Post actualizat in 03 Mar 2017 07:50Inclusiv kitul de strada si geanta cu carti :)

    Vandut.

  2. Nimeni nu spune adevarul:

    Majoritatea motociclistilor de pe munte sunt cetateni straini care vin si platesc pt ture. Unii dintre ei cred ca au doua perechi. Ei se dau o saptamana intreaga in fiecare zi cate 8 ore pe zi.

    Baietii romani care au motoare in garaj au si servicii si nu se dau decat o zi pe saptamana in medie. Dar este si o parte "buna" : intra bani in tara= turisti.

    Asa ca dreptatea o intelege fiecare cum poate.

  3. eu port asterisk cu siret;sunt foarte multumit de ele; baietii au si asterisk cu sireturi si cu ,chingi(modelul nou) si evs-uri; toti sunt multumiti de ele.

    ce trebuie precizat e faptul ca modelul nou se uzeaza mult mai repede in zona de chingi adica materialul care la cele cu sireturi e mai rezistent

    don joy nu protejeaza la lovituri .

    studiaza inainte sa cumperi ceva

×
×
  • Creează nouă...