Sari la conținut

barirulz

INACTIV
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de barirulz

  1. Oricum faptul e consumat.Nu zic,nici Dorin nu e chiar nevinovat,dar poate omul a fost fricos la momentul respectiv.Eu nu-l acuz,dar nici nu-i dau dreptate.Care doriti sa il atacati,sa-l injurati in continuare,nu conteaza,dar cu ce folos?Nimeni nu-l va invia pe Adrian.RIP :D

  2. drumul caransebes-resita-timisoara e in stare buna, e probabil cel mai bun drum din banat ca si carosabil. intre resita si caransebes au mai existat niste probleme, dar au fost reparate. nu inteleg ce fel de incompetenta a drumarilor poate fi in discutie in articolul respectiv.

    Nu chiar toata portiunea...de la Timisoara pana la Resita primii 25-30 de km nu sunt prea grozavi,dupa aia incepe sa fie drumul bun.Parerea mea ca cel mai bun drum din Caras-Severin este Caransebes-Bucova (sat aflat la 20 km de Otelu-Rosu)

    Mesaj completat

    Nu avem pregatirea si reflexele lui Rossi, cel putin eu sunt la ani lumina distanta de skillul acelui om, dar totusi nu circul pe strada sau pe circuit in ritmul in care alearga el motocicleta aia. Nu are rost sa comparam chestiile astea. :blink:

     

    Dumnezeu sa-l ierte pe baiat !

     

    Trotinel si albastru.vertical v-as ruga sa nu incepeti o cearta inuntila.Oricum nimeni nu il va invia pe acel om.Eu nu l-am cunoscut,dar imi pare rau ca a murit,dar mai ales ca a lasat in urma un copil si o sotie indurerata.

     

    Eu nu sunt motociclist ,si nici nu voi fi in Romanica,pentru ca avem si drumuri proaste(cazul asta) si soferi cretini(remember cazul baietilor de la Mioveni).Acum ceva vreme voiam sa imi iau una mai mica de incepatori,dar sunt prea multe accidente.

  3. Poza nu e de la accident. Eu stiam de accident dar nu am vrut sa postez aici pentru ca majoritatea nu il vor lasa sa se odihneasca in pace: "selectie naturala", " asa ii trebuie", etc. Nu avea echipament, era incepator, motor puternic .

    Multumesc ca ai lamurit situatia.Despre morti,numai de bine.Dar,asa de curiozitate,era singur la parinti?

×
×
  • Creează nouă...