Sari la conținut

barirulz

INACTIV
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de barirulz

  1. 4 decedati ieri....2 in Luna,1 in Targoviste si inca unul in Timisoara http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/206...090928-06435494 nu cred ca mai e nevoie de inca un topic ... RIP
  2. RIP ...pacat totusi de tineretea lor
  3. Cred ca parintii ar trebui sa se gandeasca de 100 de ori daca odrasla lor e in stare sa conduca o motocicleta. Insanatosire grabnica !
  4. Nici dupa un an nu esti stapan pe situatie,ce sa zici dupa 2 saptamani? RIP pentru baiat
  5. Oricum faptul e consumat.Nu zic,nici Dorin nu e chiar nevinovat,dar poate omul a fost fricos la momentul respectiv.Eu nu-l acuz,dar nici nu-i dau dreptate.Care doriti sa il atacati,sa-l injurati in continuare,nu conteaza,dar cu ce folos?Nimeni nu-l va invia pe Adrian.RIP
  6. Am spus-o si o repet : orice comentariu legat de producerea accidentului,cat de vinovat este motocilistul (cu exceptia celor care nu au carnet si casca) este de prisos !
  7. Bai oameni buni terminati ! Faptul e consumat ...albastru.vertical are dreptate si el,dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne luam la cearta in cadrul unui topic al unui decedat.Daca vreti certati-va pe alte arii !
  8. Nu chiar toata portiunea...de la Timisoara pana la Resita primii 25-30 de km nu sunt prea grozavi,dupa aia incepe sa fie drumul bun.Parerea mea ca cel mai bun drum din Caras-Severin este Caransebes-Bucova (sat aflat la 20 km de Otelu-Rosu) Mesaj completat Trotinel si albastru.vertical v-as ruga sa nu incepeti o cearta inuntila.Oricum nimeni nu il va invia pe acel om.Eu nu l-am cunoscut,dar imi pare rau ca a murit,dar mai ales ca a lasat in urma un copil si o sotie indurerata. Eu nu sunt motociclist ,si nici nu voi fi in Romanica,pentru ca avem si drumuri proaste(cazul asta) si soferi cretini(remember cazul baietilor de la Mioveni).Acum ceva vreme voiam sa imi iau una mai mica de incepatori,dar sunt prea multe accidente.
  9. http://www.adevarul.ro/articole/resita-mot...drumarilor.html Din moment ce participa la curse,era un pilot experimentat,asa ca drumurile de rahat din Romania sunt de vina. Vai ce rau imi pare de el,tinand cont ca avea un copil de crescut ! Cat de rau imi pare de astia care sunt singuri la parinti sau au copii de crescut si au murit pe motociclete . Oricum traim in Romania si ne ocupa tot timpul !
  10. http://www.adevarul.ro/articole/resita-vit...-27-de-ani.html RIP. Luna asta au murit o gramada....
  11. Multumesc ca ai lamurit situatia.Despre morti,numai de bine.Dar,asa de curiozitate,era singur la parinti?
  12. Se pare ca a fost un accident mortal in data de 15 iulie pe care nu l-a mentionat nimeni,l-am gasit intamplator cand navigam pe net. http://www.adevarul.ro/rss/articol/brasov-...ent-rutier.html Sa-i fie tarana usoara.
×
×
  • Creează nouă...