Sari la conținut

laumoto

INACTIV
  • Număr conținut

    644
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de laumoto

  1. sall,am si eu o problema cu motorul meu (bmw k 75rt),de ceva timp cand ajung pe la 4000 ture(aprox)..,in mers apare o intrerupere/raguseala..(un pic frana de motor..,nu stiu cum sa i zic) scurt dupa care urca mai departe in ture...,am sch bujii,si filtru de benzina,merge mai bine de cand le-am sch,dar tot mai are simptome..,filtrul de aer nu la-m sch.,daca ati intalnit problema..,astept pareri...,multumesc.

  2. Buna, in urma sedintei din data de 1 Decembrie 2012, la cererea participantiilor,s-a decis deschiderea unui nou topic si anume Mos Craciun Pe Motocicleta 2012.

    Ca si in fiecare an,se va face o colecta de haine , jucarii ,bani ,tot ceea ce vreti sa daruiti este binevenit.

    Actiunea caritabila este destinata centrelor de copii si centrului de varstnici.

    Toti cei care vor sa doneze haine sau jucarii va rugam sa fie in stare cat posibil buna,curate etc.

    Persoanele care doresc sa ofere donatii sau doresc sa primeasca informatii sunt invitate sa foloseasca urmatoarele date de contact:

    - Gabi - 0741.888.380

    - Tunde - 0742.126.238

    - Kato - 0753.280.486

     

    Eveniment caritabil organizat de Comunitatea Motociclistilor din Arad. Donatiile se pot face si in contul: RO42RZBR0000060012966791 .As.AradBikers - RAIFFEISEN BANK ROMANIA S.A

     

     

     

     

    Urmatoarea sedinta va avea loc in Club Flex , 08.12.2012 ora 16:00

  3. Motojoi e doar o ocazie de socializare, iesirile moto sunt pe alt topic 6.gif dar Timisoara nu e iesire moto

    Sorin e o categorie aparte de om si de motociclist, astfel de oameni nu se pot copia. Ei exista sau nu

    Intamplarea face ca Timisoara are un astfel de om, Aradul nu. Asta nu inseamna ca suntgem inferiori, ci doar deosebiti

    Oricare dintre noi poate face un ceaun cu haleala, nu e mare lucru sa copiezi ce face altul dar copia nu are calitatea originalului, oamenii nu vor participa cu aceeasi daruire ca la Sorin

    Eu zic sa ai rabdare, Aradul e plin de oameni deosebiti, eu cunosc destui

    Ramane la latitudinea noastra ca atunci cand va iesi la iveala sa il sustinem sau sa il denigram in clasicul stil romanesc

     

     

    :goodposting: :agree:

  4. AÂşa au hotărât Arad BaikerÂşii? :wink:

     

    Noi nu am hotarat nimica.,vezi de treaba ta... :-L

     

    Metoda de manifestare:

     

    Manifestarea se bazeaza pe dreptul inalienabil (cistigat de stramosi cu ceva singe) la libera deplasarea pe teritoriul tarii a cetatenilor!

     

     

    In fiecare joi a fiecarei saptamini, in fiecare oras al tarii, intre orele 17 si 20, pe un traseu circular stabilit de comun acord intre membrii comunitatii locale, motociclistii se aduna la o plimbare ad-hoc care are urmatoarele caracteristici:

     

    - motociclistii isi semnalizeaza intre ei faptul ca participa la "traseu" printrun semn distinctiv pentru a evita confuziile (unii pot fi in interes de serviciu etc). Semnul propus ar fi: "doua claxoane scurte si o turare scurta a motorului"

     

    - odata ce doi motociclisti sint impreuna pe traseu ramin impreuna cit mai mult posibil incercind sa "aglutineze" cu alti motociclisti sau grupuri de motociclisti aflati pe "traseu". In acest fel grupul de motociclisti creste in volum, ideal, dupa o perioada toti motociclistii se vor regasi intrun singur grup. Daca motociclistii intra pe traseu deja grupati in mici grupuri (cluburi, etc) cu atit mai bine.

     

    - Fiecare motociclist intra si iese in "traseu" liber de orice obligatie dar odata intrat este necesar sa faca eforturi sa respecte citeva linii directoare:

     

    * sa incerce sa grupeze cu alti motociclisti

    * sa faca tot posibilul sa nu atraga in mod nejustificat atitudinea negativa a publicului prin zgomot excesiv etc.

    * sa aibe grija sa nu puna in pericol siguranta celorlalti motociclisti sau a publicului participant la trafic prin viteza excesiva sau acrobatii si nu in ultimul rind sa isi protejeze propria integritate prin purtarea de echipament adecvat.

    * sa faca tot posibilul sa evite conflicte cu publicul sau agentii de ordine pentru a nu permite denaturarea scopurilor manifestarii de catre interese contrare provocatoare.

    * sa tolereze diferentele dintre motociclisti (de la tip de moto, tip de echipament, atitudine si stil de pilotaj) si sa invete din ele - sintem diferiti dar uniti. Efectul giroscopic e acelasi pentru toti! smile.gif

    * sa isi protejeze motoarele lor si ale camarazilor. turatii mici (vine caldura!) si sa se permita motoarelor cu racire cu aer sa circule mai liber.

     

     

    -la finalul "traseului" motociclistii sint incurajati sa se adune in locuri publice (parcari, baruri) in care pot sa faca schimb de idei contructive despre imbunatatirea perceptiei motociclismului pentru restul cetatenilor ca si pentru imbunatatirea si armonizarea relatiilor dintre ei prin intelegerea diferentelor ce exista intre stilurile moto preferate ca si alte nazuinte legate de motociclism. Prin cunoasterea si tolerarea celuilalt putem sa ne cunoastem pe noi mai bine intrucit diferentele ne fac sa vedem ce sintem sau/si ce ne lipseste. In acelasi fel prin prezentarea diferentelor pe care le comporta motociclismul catre public, publicul are aceasi posibilitate sa vada si sa inteleaga ca motociclistii sint mai mult decit citeva expresii peiorative, ca sint un mod de a exista iar particularitatile motociclismului nu sint lucruri care alieneaza motociclistii de civilizatie ci lucruri care imbogatesc existenta societatii noastre. Motociclismul apartine civilizatiei.

     

     

  5. ba da unde-i motociclistul Oti cel care merge la fiecare moto joi ? :banana:

    a fost si el..,se vede si in poza.,oricum e o parcare cu plata.,cand vom fi mai multi nu suntem bineveniti acolo.. :smoke:

  6. Salutare tuturor!

     

    Vreau să vă întreb un lucru iar pe al doilea să vi-l propun:

     

    1) Ce s-a întâmplat cu Arad Bikers?

    La "Joia Moto" erau postate niÂşte link-uri către site-ul cu pricina Âşi în afară de site-ul lui Lutzifer n-am putut să accesez altceva.

    AÂş fi vrut să arunc un ochi, eventual Âşi pe al doilea :)), peste filmări...

     

    2) Fiind vremuri grele pentru unii, m-am gândit la următorul topic Âşi m-aÂş bucura dacă ați interveni Âşi voi în subiect (are legătură cu RCA-urile)... măcar să iau pulsul locului. :)

    Link: >>AICI<<.

     

    Weekend plăcut să aveți! :ok:

    My link

    My link

    My link

    http://thursday.ja-v.com/thursday/Arad.html

    http://www.wix.com/aradbikers/asociatia-aradbikers

     

     

    Vizionare placuta!! :cheers:

×
×
  • Creează nouă...