Sari la conținut

LuCkYaN

INACTIV
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de LuCkYaN

  1. Mie mi-a zis un prieten ca mai bine decat sa bag banii in toba mai bine scoate ceva din ea (site) sau ceva de genu asta , nu ma pricep prea bine si tipa mai tare/frumos :D

     

    A incercat cineva ?

  2. in mogosoaia.... hai! :moto:

     

    huh la tine scrie From: bucuresti :) Mogosoaia nu prea este din bucuresti :P hmmmm ai putea sa incerci sa "furi" ptr 1 week krafteru ala :blink:)

    Mesaj completat

    huh pare sa vina codu galben peste noi , si oricum nu se aude nimic de vreo plimbare pe aici .. :-S

  3. hmmmm.. si eu o spal singurica, am un karcher la munca pe care il abuzez din cand in cand. Toata lumea mi-a zis sa fiu atenta la radiator... acuma.. zau ca nu stiu daca i-am facut sau nu ceva. Insa mobra merge, draga de ea.... :)

     

    hmmmmm.. pe unde lucrezi sa iti fac o vizita atunci ? :P)

     

    p.s. in week asta sau chiar azi iese cineva la o plimbare ? ca se pare ca in bucuresti nu prea este cod galben (momentan) :blink:

  4. Si din cate am inteles trebuie sa stai langa el sa ai grija sa nu iti faca varza radiatorul.

    Deci:

    - sa stea la 2-3m de moto sa nu dea cu jetu puternic

    - sa aiba grija la radiator

    - sa insiste cu solutie si curatat pe lant

    - sa ungi lantul apoi dupa ce se usuca si sa o lasi sa "se calmeze" vreo 20 min apoi

     

    In rest normal nu ? (intrebarile sunt si ptr mine ca prob. o sa ma duc la un omw si sa stiu ce sa fac si unde ce sa feresc:P)

     

     

    Pe fata am pus eu 120 si merge foarte bine.

     

    De spalat motorul, un singur lucru trebuie sa ii spui lu nenea. Sa iti dea cu niste solutie degresanta pe lant, si sa insinste acolo. Dupa pui motorul pe cricul centra, il pornesti, bagi antaia :cheers: si invarti bine roata sa sara apa de pe lant. Apoi il ungi frumusel cu spray de lant, si il lasi 20 de min cat bei o cafea. Si apoi la drum. Eu asa fac de fiecare data.

     

    Nu prea e recomandat sa speli lantul cu benzina, motorina, mai ales daca e nou. Poti sa mai folosesti si un spray degresant de la castrol. Arata cam la fel cu cel de ungere. Numai ca e total diferit ca functie.

     

    Important e lantul, restul tine de spuma si apa. :huh:

  5. Stie cineva care sunt dimensiunile rotilor (cele normale) dar si care este marimea maxima care ati pus ? (ca am talon nou si nu am datele astea in el)

     

    Iar in Bucuresti stie cineva un service bun pentru CB500S ? Ca vreau sa imi schimb toate filtrele si sa imi faca si o mica revizie, ulei daca e cazul etc.. ?

     

    Mesaj completat

    p.s. voi unde va spalati moto in bucuresti ?? Care-i "procedura" inainte / dupa / ce-i zici lu nenea spalatorul sa faca si ce nu ? :cheers:

     

     

    Stie cineva care sunt dimensiunile rotilor (cele normale) dar si care este marimea maxima care ati pus ? (ca am talon nou si nu am datele astea in el)

     

    Iar in Bucuresti stie cineva un service bun pentru CB500S ? Ca vreau sa imi schimb toate filtrele si sa imi faca si o mica revizie, ulei daca e cazul etc.. ?

  6. Poate a fost motorul rece si l-ai forjat .

     

    Zumzait ?de unde?ce fel?

     

    Cel mai probabil ca acum dimineata cand am plecat la munca a fost totul ok :wacko:

     

    Cred ca duminica ar fi cel mai potrivit .

    Ora,dupa masa ?nu stiu sigur cand o sa poot!

     

    Pai cand vreti eu sunt liber de vineri->duminica :laugh:

    Avand in vedere ca este SMAEB putem sa ne intalnim si apoi inainte sau dupa ce dam o raita pacolo, dar sa stabilim o zi/ora.

  7. Am si eu 2 "probleme"/intrebari cred (nu stiu daca asa este normal):

     

    1. asta seara dupa ce am mers cam 10 min. imi mirosea a incins in fata , de schimbat am schimbat la 7-8mii ture, e normal ?

     

    2. mi se aude un zumzait destul de puternic (bazait) ceva de genu asta .. iarasi este normal ?

  8. La ce ora in Herastrau ?

     

    Pai nu stiu , parca miercurea este ziua de intalnire moto la arcul de triumf nu ? (sry dar eu sunt de 1 luna in "bransa" :))

     

     

    va invidiez in momentul asta...

    Mesaj completat

     

    gasisem ceva la dezmembrari chiar dupa ce mi-am luat eu toba si era din carbon. orice toba sport suna mai bine decat stocku asta e clar. cauta-ti una faina sh ca altfel ajungi sa dai 250 euroi pe una faina.

    si pe louis am vazut una la reducere. nu ajungea la 200 de euro....

     

    Nici nu ma gandeam sa iau ceva nou pentru ca nu se merita la anu o mai tin si apoi o dau deci ceva acolo pana in 100E sh :)

  9. Eu sunt curios cum suna cu toba aia ? :) Ca eu o am pe cea stoc si ma cam bate gandul sa o schimb , careva vreo idee ce/cum/unde ? (in rest imi place astept versiunea finala :))

     

     

    p.s. asta seara in buc la Herastrau vine vreun CB-ist ? :)

×
×
  • Creează nouă...