Sari la conținut

LuCkYaN

INACTIV
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.luchiancomsa.ro
  • Yahoo
    luchian.comsa

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Dr-Taberei.ro / Bucuresti
  • Carnet moto din
    09.09.2009
  • Motocicleta
    Honda CB500 "Sport" :D

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

LuCkYaN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Din pacate prietenul meu a vazut toata faza de pe balcon si nu am date despre motociclist etc
  2. Tocmai am primit un mesaj de la un prieten: "in romana a intors unul pe linie dubla si a lovit rau un motociclist..." din pacate nu am mai multe date, daca mai este acolo sper sa imi dea mai multe informatii.
  3. Stie cineva de unde pot face si eu rost de aripile din poza de sub mini-carena ? si modelul ala de oglinzi ? Ms
  4. Pun si eu cateva poze cu CB-lica al meu (an 1999)
  5. Mie mi-a zis un prieten ca mai bine decat sa bag banii in toba mai bine scoate ceva din ea (site) sau ceva de genu asta , nu ma pricep prea bine si tipa mai tare/frumos A incercat cineva ?
  6. huh @Mailm4n a mea momentan are doare niste liniute acolo dar probabil la un moment dat o sa ajunga la fel .. referitor la codul galben se pare ca a'ntins-o din bucuresti iesim diseara ceva ? sau e sambata si ...
  7. huh la tine scrie From: bucuresti Mogosoaia nu prea este din bucuresti hmmmm ai putea sa incerci sa "furi" ptr 1 week krafteru ala ) Mesaj completat huh pare sa vina codu galben peste noi , si oricum nu se aude nimic de vreo plimbare pe aici .. :-S
  8. hmmmmm.. pe unde lucrezi sa iti fac o vizita atunci ? ) p.s. in week asta sau chiar azi iese cineva la o plimbare ? ca se pare ca in bucuresti nu prea este cod galben (momentan)
  9. Si din cate am inteles trebuie sa stai langa el sa ai grija sa nu iti faca varza radiatorul. Deci: - sa stea la 2-3m de moto sa nu dea cu jetu puternic - sa aiba grija la radiator - sa insiste cu solutie si curatat pe lant - sa ungi lantul apoi dupa ce se usuca si sa o lasi sa "se calmeze" vreo 20 min apoi In rest normal nu ? (intrebarile sunt si ptr mine ca prob. o sa ma duc la un omw si sa stiu ce sa fac si unde ce sa feresc:P)
  10. Stie cineva care sunt dimensiunile rotilor (cele normale) dar si care este marimea maxima care ati pus ? (ca am talon nou si nu am datele astea in el) Iar in Bucuresti stie cineva un service bun pentru CB500S ? Ca vreau sa imi schimb toate filtrele si sa imi faca si o mica revizie, ulei daca e cazul etc.. ? Mesaj completat p.s. voi unde va spalati moto in bucuresti ?? Care-i "procedura" inainte / dupa / ce-i zici lu nenea spalatorul sa faca si ce nu ?
  11. @Sir Vlad - asfalt uscat sa o stapanesti sanatos Referitor la intalnire , s-a cam lasat linistea pe aici O idee ar fi maine la 12,13:30 sau 16 cand este stunt show , so ?
  12. Cel mai probabil ca acum dimineata cand am plecat la munca a fost totul ok Pai cand vreti eu sunt liber de vineri->duminica Avand in vedere ca este SMAEB putem sa ne intalnim si apoi inainte sau dupa ce dam o raita pacolo, dar sa stabilim o zi/ora.
  13. Am si eu 2 "probleme"/intrebari cred (nu stiu daca asa este normal): 1. asta seara dupa ce am mers cam 10 min. imi mirosea a incins in fata , de schimbat am schimbat la 7-8mii ture, e normal ? 2. mi se aude un zumzait destul de puternic (bazait) ceva de genu asta .. iarasi este normal ?
  14. p.s. ma abat putin de la subiect, dar facem si noi o intalnire ? zilele astea daca tot e cald , sau la salon sau pe langa ?
  15. Si in oras ? Cam cat aveti consumul mediu ? (si pe la cat schimbati ? ) p.s. referitor la evacuare sa inteleg ca toti aveti evacuarea standard ? nici o modificare ?
×
×
  • Creează nouă...