Sari la conținut

alina_act

Membra
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    hornet

Informații profil

  • Interests
    alea, alea

alina_act's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. O saltea de pat 120x200, e buna. Se afla in apropiere Romana.
  2. nu e prea bun dar macar e cu moto Ursul si iepurasul se hotarasc intr-o zi sa se plimbe prin padure. La marginea padurii se intalnesc cu o broscuta care le zice: O sa va implinesc 3 dorinte fiecaruia. Prima data zi tu ursule ce iti doresti. - Pai imi doresc ca toti ursii din padurea asta sa fie femele. - Bine ursule ! Iar tu iepurasule ce vrei? - O motocicleta si o casca! - Bine iepurasule! - Tu ursule? care este cea de-a doua dorinta? - Pai vreau ca toti ursii din padurea vecina sa fie femele! - Am rezolvat ursule! Iar tu iepurasule? - As vrea sa am o motocicleta super performanta! - Uite-o iepurasule! Iar tu ursule? Care ti-e ultima dorinta? - As vrea ca toti ursii din lume sa fie femele! - Dorinta ti-a fost indeplinita ursule! Iepurasule, ultima ta dorinta care e? Iepurasul se urca pe motocicleta iar din mers striga: - As vrea ca ursul sa fie homosexual!!! hai ca urmatorul e putin mai amuzant: Intr-o zi, iepurele alerga in padure, alearga el, alearga, da de urs, care fuma marijuana. Iepurele suparat il ia la rost : - Ursule, frate drogurile nu sunt sanatoase, ia exemplul meu si fa sport! Dupa un timp iepurele il convinge pe urs si incep sa alerge amandoi prin padure. Dau de vulpe care lua cocaina. Iepurele intrigat: - Vulpeo, nu fi fraiera, nu te mai droga ca o sa mori, mai bine faci sport ca mine si ca ursu. - Bine ma, hai ca ma las! Alearga toti trei prin padure. La un moment dat dau de lup care era cu seringa in vene. Cei trei, intrigati peste limita: - Lupule nu te mai droga, vrei sa mori asa tanar, lasa-le incolo de droguri ca nu sunt sanatoase. Lupul, nervos, le raspunde celor 3: - Ba ia lasati-ma in pace! Ca iepurele de fiecare data cand ia extasy alearga prin padure ca nebunul!
  3. Am spart parbrizul si parca nu mi-as lua unul nou, presimt ca iar atentez la integritatea lui. Stie cineva de unul second? Multam anticipat!
  4. alina_act

    Poze

    sa ezit, sa nu ezit... bine, hai ca pun si eu vreo doua poze mai recente, ca daca pun din tinerete mi-e ca starnesc vreun val de deznajdejde impreuna cu moto-mea nu am facut inca sedinta foto alina ps: stati relax, nu le las mult
×
×
  • Creează nouă...