Sari la conținut

marku_trd

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    marku_trd

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Kawasaki Versys 650 ABS
  • Numar Moto
    B-281-RZM

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki Z750 2007

marku_trd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. In manual apare ca tuburile vin cu tot cu acele butucuri prin care trece prezonul care prinde roata. Si de aici apare problema mea. Ca daca am doar tuburile, cred ca trebuie desfacut la cald cumva tubul vechi din butuc. Legat de frana, intr-adevar am avut o gramada de probleme din cauza uleiului curs din furca. Umblu cu spray-ul de curatat frane la mine. Din pacate si atunci cand sunt curate, frana trebuie stransa foarte tare in caz de franare brusca. Dar de frane, intr-adevar, putem discuta abia dupa ce rezolv cu furca.
  2. Salut! La motocicleta curenta, Kawasaki Versys 650 ABS 2007, am probleme cu furca pe fata. Datorita unor ciupituri prezente pe tuburile interioare ale furcii, mi se mananca foarte repede semeringurile si am probleme cu curgerea uleiului. Semeringurile au fost deja schimbate o data cu semeringuri All Balls si nu au tinut nici macar 1000km. Drept urmare, vreau sa imi cumpar tuburi noi si sa le inlocuiesc. As dori sa stiu daca a mai schimbat cineva pana acum aceste tuburi si vreau sa va intreb daca aveti idee cum se scot cele vechi din butucul prin care trece prezonul rotii si cum se fixeaza cele noi. Eventual daca stiti pe cineva care a mai facut asta si ar putea sa mi le schimbe. De unde as putea cumpara aceste tuburi la un pret rezonabil? Cel mai ieftin am reusit sa gasesc cu 180EUR pentru ambele tuburi. Cu motorul mai am ceva probleme si cu franele, eventual daca mai este cineva pe aici cu Versys abs poate imi spune cum tin franele la altele. Am schimbat deja pompa de frana fata cu cea de la modelul mai noi. Imbunatatirea este prezenta, dar nu suficienta. Multumesc!
  3. Din pacate cel implicat in accident a fost prietenul si colegul meu Iancu Gabriel in varsta de 45 ani. Maine va avea loc inmormantarea in Bucuresti. V-as ruga sa nu mai purtati aceste discutii interminabile din respect pentru un om de nota zece. Oricum cine este inteligent stie ce are de invatat din aceasta intamplare si ce are de facut. Celor care nu vor sa inteleaga niste lucruri nu pot decat sa le urez numai bine si sper totusi sa nu citesc despre ei vreodata aici. La momentul actual sincer nu prea stiu nici eu exact ce s-a intamplat si sper ca , poate si cu ajutorul vostru, voi reusi sa imi explic si eu ce s-a intamplat acolo. Va multumesc de promptitudinea de care ati dat dovata si de grijile pe care vi le-ati facut. Sunt sigur ca Gabi si-ar fi dorit sa vina motociclisti la inmormantare, dar sincer cred ca pentru familia lui ar fi mai bine sa nu vina. Toate cele bune si Dumnezeu sa va fereasca de pericole!
  4. @disabled_cata: Multumesc pentru oferta si pentru sfaturi, dar acum sincer nu mai am bani si pentru filtru.Iti inchipui cati bani am cheltuit cu inmatriculat, echipament, scoala de soferi,etc. O sa incerc sa-l curat pe cel de acum.Si-asa, presimt ca nu prea o sa pot sa mai ies cu ea avand in vedere ca vremea a inceput sa se strice
  5. Salutare! Ce ziceti de Z-ul meu? Nici o parere? Ieri i-am schimbat uleiul si filtrul de ulei. Am pus Motul 7100. Nu stiu ce sa fac cu filtrul de aer. Inca nu m-am apucat sa desfac ca sa ajung la el sa vad in ce stare este.Trebuie schimbat la doar 3800km? Am dat sala si am luat-o, iar miercuri pe 9 am poligonul. Sa-mi tineti pumnii! Abia astept sa ies cu ea!!! Ride safe!
  6. Salutare iubitori de Z750! De curand sunt si eu in posesia unui Z750 fabricatie 2007, dar penultimul model.Jucaria are 3700km, a costat 3.000eur si este adusa din Italia.Ca si probleme, ii lipsesc oglinzile, are o scarita pe spate rupta si cateva zgarieturi pe partea stanga.In rest motorul merge foarte bine.A fost testata de un prieten de-al meu care se pricepe la motociclete bine de tot si se pare ca e buna mobra. Eu zic ca am facut o afacere buna cu ea.Acum ma ocup de inmatriculare si cam intr-o saptamana si ceva voi avea si permis sa merg cu ea.Abia astept! Vroiam sa va intreb daca aveti cumva manualul utilizatorului. Eu nu am reusit sa-l gasesc decat pe cel de service. Va atasez si niste poze cu Kawa.Astept impresiile voastre
×
×
  • Creează nouă...