Jump to content

noureasca

INACTIV
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

About noureasca

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Contact Methods

 • Yahoo
  nourescu_andreea@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  iasi
 • Club
  iasi

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  r6
 • Interests
  my life is my moto......in your ride....
 1. ;) "La multi ani!" cu sanatate, fericire si noroc!!!
 2. R.I.P. Taz, nu te vom uita niciodata, vei ramane o amintire vie in sufletele noastre, la fel de vesel, un exceptional violonist si un adevarat model de motociclist. Vom Zambi in continuare la amintirea bancurilor si a povestirilor comice pe care ni le relatai in serile tarzii de vara de pe scarile fundatiei....Oamenii buni, nu sunt lasati prea mult pe acest pamant:(..... Dumnezeu sa il ierte pe dragul nostru prieten Adrian Berescu.
 3. vreau si eu poze:((( , multa lume a facut poze si a filmat dar putini au postat:(( , dc???????:*
 4. vreau si eu pozele cu mine si ce poze s-au mai facut. va rog mult sa le postati:*. multumesc frumos.
 5. buna seara, vreau si eu poze ca nu am gasit decat una in adevarul:(... va rog mult sa le postati . o seara placuta va multumesc!
 6. buna , vreau si eu o poza de acum 2 sapt de pe sculeni, era cnv cu un aparat si nu am apucat sa vad cine e dar a facut o poza intr-o curba, daca stie cineva o poza cu un k7 pe sculeni va rog sa mi-o dati si mie, va multumesc mult.
 7. eu am stat mai mult de vb cu Lamaie si pe parcursul anului, si problema lui nu a fost in principal calitatea asfaltului ci vremea care nu i-a dat posibilitatea de a-si face numarul la adevarat lui valoare. Cei care au fost si la predeal si au vazut numarul de demonstratie a fost unul mult mai bun, pt ca vremea nu a mai fost chiar atat de capricioasa si organizatorii au colaborat deosebit de bine cu noi. Aceasta este o particica din tot ceea ce pot spune , daca exista vreo intrebare sau e nevoie de vreun numar de tel al lui astept mesajul vostru. De orice ajutor e nevoie, cu cea mai mare pla
 8. cine are in format elecronic legislatia pt A, si poate niste chestionare. As dori sa ma apuc intr-un final de invatat sa iau si eu permisul.. Va multumesc!

  1. noureasca

   noureasca

   cine a fost acum 2 sapt pe sculeni, si a facut o poza??? e vb de o poza intr-o curba la un k7.. imi doaresc si eu poza:( va rog din suflet

 9. buna, scuze deranjul, cum te mai simti e mai ok? eu nu am mai fost prin victoriei de ceva vreme si nu mai stiu nimic de nimeni. o seara placuta!

 10. cine are in format elecronic legislatia pt A, si poate niste chestionare. As dori sa ma apuc intr-un final de invatat sa iau si eu permisul.. Va multumesc!
 11. vreau si eu pozeeeeee.....cu ploaia de la intrunire am fost atat de oabatuta incat am uitat de poze.apelez la bunatatea comunitatii daca se gaseste vreo poza cu mine sa o primesc si eu.
 12. ciuukyyyy ia id meu de la calin sau unu din motociclisti, mai vb pe mess, vin sapt viitoare la iasi... aaa si peste 2 sapt se deschide salonul la bucuresti vb:* pooop
 13. sambata, 17 octombrie 2009 , s-ar putea face o drumetie , cam ultima de pe anul acesata avand in vedere ca vremea se trica si luna aceasta e cam ultima in care se cam poate merge.....cred ca ar fi frumos sa mergem cu totii undeva pe aproape . din cat am mai vb cu baietii de prin fundatie multi ar fi de acord.As vrea tare mult sa discutam despre asta ...astept raspunsurile.
 14. ba sper sa fii bine in continuare si sa nu te demoralizezi....si zii lui tzutzy sa aiba mai multa grija de tine ca de mine nu a avut....:P:P....recuperare grabnica...
×
×
 • Create New...