Sari la conținut

misujr

Membru
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de misujr

  1. Am doar cateva lucruri de spus. Legat de echipamentul lui Nicu, stiu ca avea niste manusi cam uzate,dar folosibilie, in noiembrie a cumparat de la mine o armura super shield care ii venea bine si o lua pe sub geaca si avea o casca pro biker. In rest, legat de motoare, fiecare cumpara ce vrea. Eu am ales un gs500f si consider ca este suficient.( n.r. , eu am 21 de ani) Ii doresc insanatosire grabnica si multa putere parintilor.
  2. Eu o sa semnez condica tot cu un suzuki, dar din pacate va fi un swift . Nu am putut sa vin calare azi la servici. Semnalmente : - Rosie - Murdara - Sofer ochelarist La 5 fix o sa fiu acolo.
  3. Ar fi frumos sa fim mai multi, dar exista si asa o parte buna. Daca o sa fie frig, va bag la caldurica in masina
  4. Fac si eu tot posibilul sa ajung la 5 dar cel mai probabil o sa vin pe 4 roti pentru ca la 5 termin serviciul normal. La academie pe unde mai precis?
  5. Muzica pot sa aduc eu pe un stick, dar restul? hai poate risc sa iau si laptopul, dar macar boxe aduce cineva? Alcool vad ca e pe lista , mobrele vin cu noi, doar de un detaliu trebuie sa te ocupi tu
  6. Deocamdata la plimbare, nu prea le am eu alcoolul, dar poate incerc putin . Plecarea la ce ora si din ce loc se face in acest weekend? Btw, multumesc pentru primire
  7. Nu am inteles de mai sus mai nimic... Ma primiti si pe mine?
  8. Mai primiti si altii noi? M-as baga si eu la o plimbarica
×
×
  • Creează nouă...