Sari la conținut

afelix

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de afelix

  1. ok ok , dar ce sistem ? poti sa faci te rog o poza ? si de unde ai facut rost ? e realizat manual sau cumparat de-a gata ? ca si eu doresc sa fac rost dar nu stiu cum e mai simplu, si bineinteles mai ieftin si mai frumos ...
  2. Salut tuturor. Si eu sunt un proaspat proprietar de gs 500. As vrea sa va intreb daca aveti careva montat la ale voastre suport pt top-case sau side-case si ce variante ? Motorul meu e din `95 .
  3. Nu am emotii ca la ora actuala nu ar fi intr-o stare buna , chiar foarte buna . E a unei cunostinte care o are de un an de zile si are mare grija de ea, o adora . Dar vrea ceva mai mult . Nelinistea mea e legata de ce se poate intampla in viitor, in ce masura te poti baza pe o motocicleta de 14 ani . Poti oare sa mergi linistit la un drum mai lung, cateva sute de km, fara grija ca ramai in drum ? Nu stiu inca ce insemna sa ai motocicleta (pana acum doar scuter), acum sunt in curs sa-mi iau A-ul, dar compar cu a avea o masina veche care, chiar daca nu pare ea sa aiba probleme , totusi parca nu te incumeti la un drum prea lung , caci se poate ivi oricand ceva . Mesaj completat Explicati-mi si mie un lucru : de unde ideea ca dupa scurta vreme oricum te saturi de un GS 500 ? Ca cilindree nu mi se pare deloc mica, ci rezonabila . La capitolul viteza stiu ca prinde linistit 170 km/h, dupa unii chiar mai mult . Eu cu masina ma duc in general maxim pe la 140, eventual 150 pe depasiri, dar ma simt chiar foarte bine si la 120-130, si asta pe autostrazi . Asadar de unde ideea cu plictisul ? Doar asa, la modul general, te saturi dupa un an de zile, si daca ar fi vorba despre o alta motocicleta, sau datorita unor lipsuri ?
  4. Salut. Deschid acest topic lansand o tema de interes general . As vrea sa dezbatem impreuna in ce masura este oportuna achizitionarea unei motociclete second hand ce are o varsta inaintata insa putini km la bord ? Ce este asadar mai important : varsta propriu-zisa sau uzura unei motociclete ? Pun aceasta intrebare desigur si din interes personal, am ocazia sa achizitionez un Suzuki GS 500 fabricat in 1995 insa cu 30.000 km la bord . Pret 1500 euro. Intentionez sa o folosesc pe termen lung, deci nu sa o schimb intr-un an si m-ar interesa cam cat o duc aceste motoare fara sa inceapa problemele majore ? Merci anticipat de sfaturi . Felix .
×
×
  • Creează nouă...