Sari la conținut

alexgavriliu

EX+
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alexgavriliu

  1. se mai aude ceva de stickere , tricouri
  2. Salutare , Abia acum reusesc sa va intreb de o treaba pe care am patit-o sambata dupa o tura de 450 km Bucuresti - Pitesti - Brasov - Bucuresti ! La intorcere pe centura Ploiestiului s-a blocat cutia de viteze astfel incat nu mai mergea mai sus de viteza a 2 a ! Puteam sa merg cu viteza 1, pe liber sau a 2 a . Am oprit, am incercat sa schimb oprit, nimic, mi-am continuat drumul cu viteza a2a dupa care si-a revenit, dupa care iar s-a blocat si tot asa . Acum merge dar mai face figuri din cand in cand ! Ati mai patit vreo treaba de asta ?
  3. nici eu nu cred ca pot ajunge in seara asta la 8 . sper sa pot ajunge mai tarziu
  4. mersi, s-a uitat un mecanic la un moment dat cand am facut schimbul de ulei, a strans putin pe acolo dar degeaba, concluzia a fost ca cine stie ce uura are pe acolo Mesaj completat
  5. am observat un joc destul de mare la manerul din dreapta (acceleratie). ati mai intampinat problema asta , stie cineva care o fi smecheria ? nu este foarte deranjant insa ma gandesc sa nu se strice de tot la un moment dat , mai ales cand sunt in departari mersi
  6. iese cineva la o motoreala scurta in seara asta ? e vremea cool si e frumos sa profitam
  7. Pleaca cineva la Cernica today ? Mesaj completat Da, Eu vreau sa bag un mic la Cernica, da-mi un bip sa te sun ca plec din fata calc acum - 0723210076 .
  8. Pozitia optima pe Hornet sau pe oricare alta motoreta este aceea care te face sa te simti confortabil si odihnit . In legatura cu oboseala si durerile musculare , acestea sunt normale deoarece mersul pe moto iti solicita niste muschi intr-un mod in care nu au mai fost solicitati pana acum. La fel si articulatiile si alte parti ale corpului. Este vorba de obisnuita. Si eu merg de putin timp pe mototcicleta si am avut aceleasi probleme , dar te vei obisnui. Ideea e sa mergi cu durere, fara durere , te obisnuiesti , iti dai seama care pozitie te avantajeaza din punct de vedere al confortului , etc . Sunt mai multi factori care tin de pozitia ta ideala : conformatia ta, inaltimea , dezvoltarea musculara, etc . Tot ce trebuie sa faci sunt doar Km
  9. Referitor la manete, intr-adevar si mie imi cam oboseste mana pe ambreiaj mai ales in oras .
  10. si daca pica, oricum se scurteaza singure gratis
  11. Numai dupa ce trimiti o poza cu intruderul ) [ incerc sa te motivez )) ]
  12. care este treaba cu manetele mai mici ? sunt mai comode ?
  13. Toti suntem la fel ? Sper sa nu va stric ziua : http://www.piticu.ro/2009/09/15/nu-i-mai-p...isti/index.html
  14. Eu sunt Alex ) si vreau sa ma implic ! Asa cum a spus si George imi plac oamenii care au o idee dar o si implementeaza , buna , rea, asta se va vedea pe parcurs , smecheria e sa faci, sa incerci sa experimentezi .... Lucruri negative nu stiu cate pot fi, dar pot sa enumar cateva lucruri frumoase care se pot face in afara de intalniri ,plimbari, petreceri si veselii care vor fi probabil incluse in standard Daca esti un club si ai personalitate juridica poti obtine sposorizari, poti incheia parteneriate ce aduc beneficii clubului si membrilor , poti face actiuni prin care sa promovezi sau sa atragi atentia la problemele cu care se confrunta motociclistii, poti organiza evenimente alaturi de parteneri , etc Am foarte multe idei de lucruri misto care se pot face , nu avem nevoie decat de entuziasm si actiune , daca stam sa cantarim bune si rele ( G ai dreptate ), pierdem din vedere esenta (de a face ...) . Resurse se gasesc daca vrei cu adevarat , asa ca subscriu cu energie la demersul lui Thea, Cristi, George si restul care se vor implica.
  15. Prima varianta de sigla arata mai bine in opinia mea Mesaj completat De infiintat nu este reu in schimb trebuie administrat in permanenta ceea ce presupune niste costuri si implicare . In schimb vom avea un statut juridic, ne putem implica in diverse proiecte sau putem face noi proiecte interesante , ne putem promova ca organizatie, putem face PR pentru club (am multi prieteni PR- isti ). Daca vrem o treaba serioasa e clar ca trebuie sa o facem complet . Cateva tricouri imprimate nu sunt de ajuns pt a avea un club ( organizatie).
  16. Foarte frumos arata ! Ma gandesc la un tricou imprimat mare pe spate si mic in fata , intr-o parte Mesaj completat Suna foarte bine HRC ! Mesaj completat Ma gandeam sa rezervam si un domeniu relevant sa facem rapid pe .ro un site (sub forma de blog ) in care sa poata fi postate diverse informatii despre club, de cum ia nastere, apoi anuntarea evenimentelor, fotografii, intalniri, etc etc .
  17. Vreau si eu stiker Mesaj completat La Multi Ani !!!
  18. Suna cool cea de pe youtube Si eu vreau o toba sport @ tine-ma la curent te rog daca gasesti pe cineva care se ocupa Mesaj completat Ca tot veni vorba de tobe : ))
  19. Neata Eu am tras o plimbare si aseara , in seara asta ma insoteste cineva ? @Rave .. este vorba despre Arcul de Triumf ?
×
×
  • Creează nouă...