Sari la conținut

DxT

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de DxT

  1. Da,eu l-am schimbat iarna trecuta m-a costat 520 RON,comandat dupa louis.de (KETTENSATZ REGINA O-RING - 120 euro sau KETTENSATZ REGINA STAND. - 70 euro)
  2. "Jocul de la rulmenții roții poți să îl verifici pe asfalt aderent, când dai foarte foarte puțin de ghidon în lateral se simte o oarecare ezitare. Dacă ar fi rulmenții ți-ar frâna motocicleta în hopuri cât să cazi la o fraânare mai violentă, n-ai cum să nu simți asta." asta nu e sigur...Doar in gropi,hopuri mi se aude un pocanit ( de parca mi-ar jucat ghidonu de unde e prins) si la viteza mai mare imi intra in voblaj (am incercat si pe drum drept drept fara nici o denivelare si tot asa face)
  3. bun si unde vad si eu cum arata sa stiu si eu despre ce e vorba !!!
  4. Cum ti-ai dat seama ca trebuie sa ma duc la mecanic? wa nu stiam... am intrebat aici ca poate stiti sau ati intampinat asa ceva si stiti despre ce e vorba ca sa stiu ce are inainte sa ma duc la mecanic si sa imi zica ala niste SF'uri...dar din ce am citit pe aici orice intrebare care necesita un ajutor va deranjeaza...aici trebuie doar spam cat mai mult!..
  5. Scuzati nu am mentionat ca am luat o groapa acum ceva timp si de atunci face asa...m-am mai interesat si am inteles ca sunt de vina segmentii de jug! + ca se aude la o groapa ceva un pocanit la ghidon si are si putin joc pana sa iau acea groapa nu avea asa ceva.
  6. Aveti idee de ce la viteza mai mare (90-100) imi intra in voblaj fata ? care sa fie cauza?
  7. DxT

    Giurgiuveni Motociclisti

    Salut! sunt Alexandru Mi-am achizitionat si eu motocicleta: Yamaha YZF-R125. Salutari si ne vedem in trafic
×
×
  • Creează nouă...