Sari la conținut

mihai ntf

INACTIV
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Tulcea

mihai ntf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Stie cineva care ar fi cea mai mare masura de cauciuc care s-ar putea pune pe spate la un zzr de 600?Voi cum stati la acest capitol?Ati pastrat masurile originale?Nu ati tuningat nimic?As fi curios sa aflu.Adevarul este ca guma din spate ii da motocicletei o robustete , ca aspect , mai deosebita.
  2. Da este adevarat. Am avut intentia de a o vinde la insistentele sotiei si sa cumpar una stradala.Apoi insa m-am informat despre zzr si am descoperit ca este o moto turing - sport.Deci nu-i chiar incomoda ci din contra , se poate calatori bine pe ea. Mi-a spus un prieten ca daca schimb ghidonul si ii pun unul drept este ca si cum as avea o stradala. Nu stiu ce sa zic. M-au sunat doi cumparatori ca sa le-o vand insa m-am razgandit si uite asa sunt bucuros acum ca nu am vandut-o. Mesaj completat Da , ai mare dreptate .Cam neplacuta treaba.Smuceste tare daca schimb in putere din prima in a doua fara ambreiaj. Si inca o chestiune : nu intotdeauna pot schimba intr-o viteza inferioara daca acceleratia este la minimum, spre exemplu in coborare.Trebuie sa ating un pic acceleratia.Adica trebuie sa existe intotdeauna jocul Acceleratie - Schimbator. Atunci e totul perfect. Ce sa-i faci? M-am adaptat cu batranica de ea.
  3. Buna baietii! Cine mai are motor ca al meu pe aici ca sa schimbam pareri, impresii si de ce nu, sa ne ajutam la nevoie?Este un Kawasaki ZZR 600 di 1992. Sunt nou pe forum si motorul il am de un an.Sa stiti ca va consider pe toti prietenii mei. Atatia cai la un loc... inca nu am mai avut.Sunt foarte multumit de cum merge si de faptul ca este destul de comod.Va doresc multi km cu zambetul pe fata.De remarcat e faptul ca ZZR-ul este cosmarul neveste-mi. Nu-i plac turatiile.... Mesaj completat asta-i bestia vechitura,insa negrii mai lucreaza sub carena...
×
×
  • Creează nouă...