Sari la conținut

RenzoR

INACTIV
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de RenzoR

  1. RenzoR

    Accident Calea Plevnei

    Cel accidentat este un coleg de pe alt forum de masini.Asta e ce spune el: "sa va povestesc ce am patit...ma indreptam cu moto dinspre carrfeour orhideea spre casa, pa sos plevnei. la primul semafor, coloana de masini oprite pe banda a III-a, aveau rosu si se inscrisesera pentru viraj la stanga. eu mergeam pe banda a II - a, aveam verde, mergeam inainte, maxim 40 km/h. cu 20-25 de metri inainte de semafor, din fata unei masini mai mai mi-a sarit in fata un cetatean. am incercat sa-l evit, am tras maxim dreapta, am franat, dar a intrat in mine si m-a trantit. am dat cu capul de bordura, mi-am facut praf un genunchi, m-am orpit cu capul la 50 de cm de stalpul de curent de langa drum...m-am ridicat, m-am dus la el, ii curgea sange din gura...m-am gandit "l-am omorat! ce fac acum?!" nu misca deloc...a venit o ambulanta, l-a luat in masina...a aparut si echipajul politiei, lume stransa ca la urs, pata de sange...ma uitam pe langa motocicleta cu politistii si ce vad?!?!?!?! o cutie de bere langa motocicleta, sparta de stalp!!! m-au calmat cei de la ambulanta, ca cetateanul nu s-a ridicat pentru ca era rupt de beat...lui ii era somn, vroia sa doarma...avea cateva julituri pe fata...am ajuns si eu la spital cu o alta ambulata, am facut toate controalele posibile, a inceput sa mi se umfle genunchiul drept...acum nu pot misca piciorul...pagubele mele: o sperietura zdravana, credeam ca am omorat un om...el intrase in mine, dar eu ma puteam tine pe picioare, el nu se ridica de jos...500 de euro casca, 400 de euro geaca, 300 de euro manusile, pantalonii tot cam asa...nu am avut genunchere din pacate... motocicleta, cel putin 5.000 de euro reparatia...el: 3 julituri pe fata, o cutie de bere risipita...daca era cu o masina, acum nu mai puteam scrie aici, nu mai eram pe lumea asta...va rog mult, chiar daca tuica aia pe care o beti e extrem de buna, nu va mai urcati la volan dupa ce consumati alcool!!! puteti omori un om nevinovat!!!"
  2. Am gasit in Top Gear un plan all salonului.L-am scanat,poate va e de folos.Il gasiti aici: http://issuu.com/renzor/docs/smaeb
  3. Se pare ca Doyle a ramas fara stegulete .
  4. Deci am ramas fara cuvinte,ieri am aflat de aventura si pana acum am citit tot de pe mongolia.ro.Bine ai venit Mihai,jos palaria!
×
×
  • Creează nouă...