Sari la conținut

free3ady89

Membru
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de free3ady89

  1. "Iar nu as vrea sa dau 30 lei in fiecare zii pentru un plin,deci mai bine ma multumesc cu un consum mai mic. " Prietene....un motor de enduro iti mananca in 5-6 ore cat te dai pe zi benzina de vre'o 50 de lei(mers soft) pe putin .....+ ulei si altele.....daca iti faci griji pentru consum mai bine iti iei o bicicleta ! E si prietenoasa cu mediul .

  2. asa e....dar trebuie sa vin pana acolo pe motor ,benzina e scumpa..., lumini nu am pe el....nu am cum sa raman ,de milionul ala mai bine bag benzina si ma dau toata ziua (parerea mea), dar vreau sa fac traseul , asa k o sa vin ....ne vedem acolo...spor la marcat traseul !!!

  3. de ce ai ales solutia de a nu baga suruburile prin cramponul cauciucului? mie mi s-a parut ca-i da o stabilitate mai mare surubului, nu-l zmulge si nici nu-l impinge inspre interior.

     

    Pentru ca crampoanele erau tocite si surubul intra mai usor asa.....daca bagam prin crampoane trebuia sa dau gauri de 8 si sa bag surub de 6......pana acum se comporta bine in interior nu au cum sa intre k au saibe .

  4. "Mai taie din masuri da'le draq"....:))glumeam , eu unul merg frumos si imi las loc de bunaziua pe unde merg cu mobra, dar mai vin cu mine oraseni smecheri care au motor si lumea e a lor, ori incepatori care se dau in barci fata de fetele de pe ulitele din varful muntelui...nu ai ce sa le faci si cum sa le explici, stau ei cuminti o ora doua ....apoi iar se dau in barci merg cu 80/h prin sate , sperie animale pe camp, se cearta cu cine apuca....etc...asta e, nu poti sa le impui asa ceva...te bati cu morile de vant

×
×
  • Creează nouă...