Sari la conținut

free3ady89

Membru
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Buzau
  • Carnet moto din
    cops on my tail......
  • Motocicleta
    husqvarna wr

free3ady89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cu doua papioane (rimlock-uri) ai incercat ?
  2. wr/e 125 din 2000' , am rezolvat cu un rulment cu ace si cu o bucsa facuta pe strung ...sper sa tina , la prima vedere se prezinta bine . Multumesc de ajutor .
  3. Are cineva idee unde gasesc asa ceva? Sau daca rezista un rulment cu ace in locul ei ?
  4. Schimba toti rulmentii...asa se intampla daca nu o pornesti mult timp.....
  5. Daca o stat mult timp motorul fara sa mearga posibil sa fie rulmentii la cutie sau ambielaj !
  6. "Iar nu as vrea sa dau 30 lei in fiecare zii pentru un plin,deci mai bine ma multumesc cu un consum mai mic. " Prietene....un motor de enduro iti mananca in 5-6 ore cat te dai pe zi benzina de vre'o 50 de lei(mers soft) pe putin .....+ ulei si altele.....daca iti faci griji pentru consum mai bine iti iei o bicicleta ! E si prietenoasa cu mediul .
  7. ce mai ai de pierdut.....daca nu ii faci moose si ai cu ce sa o umfli ...da'i ciocane da'o draq...daca ramai p'acolo macar stii de ce
  8. o camera la indemana banuiesc k nu ai.....umple cauciucul cu frunze sau iarba ...fa un fel de moose si dai bataie mai departe cu 40 km/h
  9. Cel mai probabil ai o membrana de la carburatoare sparta . Am avut si eu aceiasi problema cu un F 650 din 98' vre'o 200 ron parca m'au costat ambele acum vre'o doi ani .
  10. Bravo Teo....tot respectul pentru munca depusa de tine si echipa ta....super traseul...si bafta pe mai departe ...sper sa aibe o continuitate si o traditie prieteneasca de "La Paducel"
  11. asa e....dar trebuie sa vin pana acolo pe motor ,benzina e scumpa..., lumini nu am pe el....nu am cum sa raman ,de milionul ala mai bine bag benzina si ma dau toata ziua (parerea mea), dar vreau sa fac traseul , asa k o sa vin ....ne vedem acolo...spor la marcat traseul !!!
  12. Teo ....o intrebare tampita , daca nu particip la masa festiva si nu ma intereseaza un loc in clasament...pot participa, adica doar sa fac traseul? nu de alta dar nu am gps si seara nu pot sa raman la masa festiva .
  13. am rezolvat'o eu personal...romanul din mine a facut o improvizatie si a anulat jumatate de bobina....sper sa si tina
×
×
  • Creează nouă...