Sari la conținut

ionut_nicolae

Membru
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ionut_nicolae

  1. Salutare. Vreau sa-i schimb motorul ZZR-ului meu din 90 de 600 cu unul din 2000 de 400. Intrebarea este daca se poate face asta in conditiile in care motorul de 400 vine insotit de cutie de viteze. Cine stie si vrea sa raspunda este asteptat.
  2. Salut.Am o kawa zzr 600 care mi-a intrat apa in motor.Nu ma pricep si o sa-l duc la un mecanic.Din spusele prietenilor pot fi 2 probleme:pompa de apa sau garnitura de chiulasa.Daca este garnitura(mai mult ca sigur) si eventual mai are si alte probleme motorul, se merita sa-l fac de la A la Z sau sa cumpar un alt motor? Tot de la prieteni recomandarea este sa-l schimbi, insa eu stau sa ma gandesc:decat sa iau un alt motor si sa ma tina 1000 de km si apoi sa bata, nu mai bine dau mai multi bani si il fac stock? Va rog sa ma ajutati in aceasta problema cu sfaturi. Multumesc celor care raspund!!
  3. iti dau eu.0767/304757. cine mai are nevoie ma poate suna. eu lucrez cu asa ceva. pot confectiona si garnituri de chiulasa numai ca imi trebuie modelul.
  4. Am ulei in apa din radiator.E dusa garnitura sau mai pot spera la altceva? Inainte sa bage ulei nu se aerisea cum trebuie.Poate sa fie si pompa de apa defecta? Mentionez ca e vorba de o KAWASAKI ZZR600.
  5. Salut!Ai avut mare dreptate la ce mi-ai zis.A fost capacul busonului si tragea aer fals.Ventilatorul merge, numai ca din cauza ca tragea aer fals nu pornea decat dupa ce arunca apa afara.Multumesc pentru sfat!
  6. Inca nu am rezolvat.Din nefericire sunt plecat in interes de serviciu si nu ajung decat marti acasa.Multumesc pt.sfaturi, am sa fac tot ce mi s-a spus aici.Sa vedem ce iese...
  7. Azi am pornit-o iar.Am lasat-o la relanti pana s-a incalzit si apoi am accelerat-o.In cateva minute s-a ridicat imediat apa si apoi a dat-o afara.Am vazut 2 chestii: 1.Motorul scoate ceva fum dar nu stiu de unde(aici ma gandesc la garnitura de chiulasa) 2.Termocupla nu a pornit deloc pe parcursul cat am tinut motocicleta pornita asa ca ori e arsa ori nu face contact cum trebuie!
  8. O sa fac ce mi-ai zis sa vad daca merge.In ceea ce priveste uleiul nu pare a avea,oricum spuma nu s-a facut iar in antigel nu am deloc ulei.As merge la un mecanic dar nu stiu unde sa ma duc la mine in oras.Nu au prea multi motoare si nici nu as vrea sa il dau pe mana oricui!
  9. asta m-a mirat si pe mine.si ce e mai rau ca a aruncat afara.ventilatorul nu cred ca a pornit dar stiu ca functioneaza.dupa ce am pornit-o am lasat un pic sa se incalzeasca apoi am turat un pic motorul si m-am urcat pe ea.dupa 2-300 de metri am auzit ca fierbe si cand am oprit deja arunca apa!poate sa fie oare de la termostat?sau sa nu mai fie bun antigelul? Mesaj completat la garnitura de chiulasa ma gandeam si eu. Mesaj completat cand am cumparat-o mi-a cam bubuit-o si mergea ca nebunu.atunci a inceput prima oara sa fiarba.sa fi ars chiulasa?
  10. Salutare.Dupa o iarna destul de lunga(mult prea lunga) astazi am pornit zzr-ica mea.Nu a luat-o din prima dar nu m-a deranjat!Problema a fost dupa circa 10 minute, cand dupa ce am lasat-o sa se incalzeasca am zis sa o iau la o tura.Zis si facut numai ca dupa cateva sute de metri am auzit apa bolborosind si cand m-am dat jos dupa ea deja o arunca afara.Avand in vedere ca nu ma pricep deloc la mecanica intreb si eu:ce e de facut???A mai patit cineva asa ceva?Astept parerile voastre eventual sa ma sfatuiti ce sa fac!
  11. sal.mersi de raspuns.sunt din rm.sarat jud.buzau.un orasel uitat de lume!
  12. Salutare!De curand mi-am achizitionat o kawasaki zzr 600 initial pt.a o revinde.Dupa ce am achizitionat-o m-am cam "indragostit" de ea si nu mai vreau sa o dau,vreau sa o tin pt mine.Problema e ca la mine in oras nu sunt oameni care sa se priceapa la motoare si as fi vrut sa o pun si eu cat de cat la punct.Eu sunt praf in ceea ce priveste mecanica si am depistat o mica"problema":in partea dreapta,jos e un gemulet care banuiesc ca indica uleiul.Acolo nu mai vad nimic,nici un gram de ulei.Intrebarile mele sunt:ce ulei este ,cat trebuie sa complet si mai ales ce marca de ulei sa completez?Mai pot porni motocicleta in timpul asta?.Multumesc celor care imi vor da raspunsuri!
  13. Salutare!Pt.inceput va spun ca sunt incepator in tot ce inseamna motocicleta(am inceput scoala).De curand mi-am achizitionat o motocicleta KAWASAKI ZZR 600 si din neindemanarea mea am innecato si nu mai pornea.Am gasit un "specialist" care s-a oferit sa ma ajute sa o pornesc iar dupa pornire a zis sa o" testeze".Nu va pot explica in ce hal a putut sa testeze motorul,incat imi venea sa il iau la bataie.Dupa cateva teste, insemnand sa mearga cu 160-180 si scotand flacari pe tevile de esapament si bubuind de o lua dracii, am observat ca apa incepuse sa bolboroseasca.Bineinteles ca s-a deschis ventilatorul si de atunci nu l-am mai lasat pe individ sa puna mana pe ea.In decursul saptamanii am mai pornit-o si bineinteles ca dupa 10-15 min apa urca si porneste ventilatorul?Intrebarea mea este: E posibil sa imi fi ars garnitura de chiulasa si din cauza asta sa urce apa??? Mentionez ca in trecut nu urca apa dar niciodata nu am "probat-o" in halul ala! ASTEPT PARERI<RASPUNSURI<IDEI DE LA VOI! MULTUMESC!
×
×
  • Creează nouă...