Sari la conținut

Giokatore

INACTIV
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Giokatore

  1. stii pe cineva care vinde un parbrig negru fumuriu, dar nu opac pentr un r6 2005 ?
  2. cumpar parbriz puig fumuriu yamaha r6 2005. georgeapostol@gmail.com pentru cine vinde asa ceva.
  3. nu mi place sa vad ca detinatorii de R6 nu mai au cuvinte de pus pe "foaie". Hai sa pun eu i intrebare atunci. Imi vopsesc r6-le si vreau stickere ptr el. Daca se poate originale... daca sunt prea scumpe ar merge si non-OEM. Idei pareri ...site uri ceva de unde pot cumpara asta ceva ? M ar interesa calitatea lor...deci daca puteti recomanda din proprie experienta. Merci.
  4. eu ma dau doar cu Michellin Pilot Power si sunt f f bune in ambele conditii ...si ploaie si uscat ...le am folosit si pe circuit ....ce i drept cu frica si cu viteza "de croaziera" dar asta din cauza motocicletei ...cu carene originale si tot pe ea.... dar eu spun sa arunci o privire spre aceste cauciucuri...poti sa vezi si varianta Pilot Power 2CT..... un pic mai spre slick ....dar nu slick ...
  5. ot timpul... nu e o regula..rece cald.... acum asteapta desfacuta ...dar cred ca o duc la o reprezentanta yamaha aut... la primavara cand ies iar cu ea... merci de sfat...o sa l incerc totusi cand o montez la loc..
  6. adevarul este ca nu mi am dorit niciodata o motocicleta Limitata ... sa fie ea nelimitata si eu limitat si cred ca o sa ne intelegem de minune ...si totusi cu relantiul cum ramane ?
  7. Salut, din Constanta ...posesor yamaha r46 Rossi limited edition 2005 22.800 km la bord furtunase racing, toba MIVV Moto GP carbon, scaritze rizoma, parbriz puig...si niste mici alte imbunatatiri ....O intrebare. Relantiul meu nu sta intr un loc .... oscileaza ...intre 1.3- 2 maxim .....Mi s a spus ca este in cauza tobei aftermarket care nu are db killerul pus ...e un fel de "goala" ... Foarte galagioasa. Daca o astup cu mana pentru 1-2 sec... intradevar parca se opreste din oscilat. Are cineva vreo idee sau a patit ceva asemanator ? Merci ... astept un reply profi. La momentul "pozarii" nu erau scaritzele montate....sa nu mi sara cineva in cap )..... Si sa mai scutesc un reply... nu este vopseaua originala .... sunt fan Negru se pare si e vopsita ..... numai de bine
×
×
  • Creează nouă...