Sari la conținut

raducu182

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de raducu182

  1. e vorba dw firul din figura D. cel gri ce ar fi trebuit prins cu dracia aia de plastic care are filet. http://www.powercommander.com/downloads/17-003/install/pcv/eng17-003.pdf
  2. treaba sta in felul urmator: pana sa imi pun PC-ul, ventilatorul incepea sa functioneze la 100 sau cel mult 101 grade afisate pe bord (vorbesc, bineinteles in stationare, ca in mers nu am vazut niciodata astfel de temperaturi la ulei). temperatura nu urca niciodata mai mult de 103 grade dupa care scadea pana la 98-99 si ventilatoarele se opreau. si tot asa. dupa ce am instalat dracia, o vreme lucrurile au stat la fel, insa de la un mom dat incolo, am inceput sa vad (tot in stationare vorbesc) si temperaturi de 107. ventilatoarele intra in functiune insa sufla mai "puturos" astfrl incat racirea pana sub 100 fie se intampla foaaaarte greu (majoritatea cazurilor), fie nu se intampla (atat cat am asteptat eu cu motorul pornit). eh treaba asta nu se intampla mereu ci cateodata. atunci am zis eu ca trebuie sa fie o legatura cu PC-ul ca inainte de el nu se intampla fenomenul. as mentiona ca am montat device-ul nu tocmai cum scrie la carte in sensul ca nu am "intepat" firul de pe motor cu firul de la PC( cine a montat un PC stie la ce ma refer) ci le-am lipit cu pistolul ca am zis ca e mai sigur impotriva vibratiilor. ei bine, se pare ca aici e si problema, pt ca atunci cand incepe sa faca mofturile cu temperatura, daca misc/strang putin cu degetele de lipitura respectiva, ventilatoarele incep sa sufle iar mai tare si se inampla racirea pe care o stiu eu de demult. nu stiu exact in ce fir inteapa firul de la PC si daca are vreo legatura cu functionarea ventilatoarelor, insa sigur am intepat/lipit de cel care trebuie pt ca am verificat indicatiile de culori de 1000 de ori. de asemenea nu stiu daca miscatul firelor lipite este motivul pt care incepe sa functioneze cu trebuie racirea (mie asa imi pare pt c de fiecare data se intampla) sau daca e o mare coincidenta si misc si altceva care are acest efect. am desfacut si refacut si lipitura firelor si tot acelasi lucru se intampla. cineva, vreo idee???? mersi mult si sper sa fi fost destul de clar in exprimare. daca nu, imi cer scuze insa nu sunt deloc tehnic de fel.
  3. Salutare tuturor, Cu scuze de rigoare ca nu am stat sa citesc tot topic-ul, exista vreun posesor de zx6 din 2009 sau un an ulterior? Am o nelamurire cu privire la temperatura la care incep sa intre in functiune ventilatoarele care ajuta la racire. La mine se intampla un fenomen foarte ciudat dupa ce mi-am pus un powercommander si as vrea sa compar cu cineva. Mersi mult!
  4. cred ca n-am reusit eu sa ma exprim cum trebuie. Stiu ce este SAG si cam care ar trebui sa fie setarile. Problema mea este ca trotineta mea este prima generatie de zx6 cu asa-numita "Big Piston Fork" sau "BPF". Acest gen de furca are 3 reglaje (pe fiecare parte - deci 6 in total) ceea ce o deosebeste de generatiile mai vechi de furca. Asadar, intrebarea mea era daca se masoara SAG-ul la fel ca la o furca non-BPF si daca da...cum se regleaza. Intr-adevar in carte sunt doar setarile de fabrica (pt o persoana de 65kg...probabil japonez ) si oricum si cartea m-a ametit ca ba imi zice sa umblu la reglaje fara sa fiu pe motor ca altfel se strica, ba imi zice ca trebuie sa umblu numai fiind pe motor - e vorba de aceleasi reglaje. o sa mai caut...
  5. deci nimeni nu are model 2009 sau dupa? @hannspree: mersi mult, insa nici din manual (unde am cautat in primul rand) nu imi dau seama. nu sunt prea generosi in detalii si odata imi zice sa nu reglez "from a seated position" si pe pagina urmatoare zice sa numar turele de la suruburi "from a seated position". deci m-am derutat si cu manualul si da, am peste 90 kg.
  6. salut! exista cineva cu vreun zx6r model 2009 -> ? sunt curios cum se calculeaza setarile pt suspensie - in special fata ca nu prea inteleg cum functioneaza big piston fork-ul si youtoube-ul nu ma ajuta mai deloc. mersi!
  7. salut. incearca in thread-ul "Tobe La Comanda Pt Toata Lumea Direct Din Italia Preturi Bune, Mivv, Akrapovic, Leovince RoadsItalia (artizanale - sunet criminal " din sectiunea "Vanzari>Piese de schimb, consumabile si accesorii noi". sper sa fie cel pe care-l cauti bafta!
×
×
  • Creează nouă...