Sari la conținut

giaredrose77

EX+
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de giaredrose77

  1. bai fratilor..tatuajele le-am vazut...dar imi spune si mie cineva cum se poate scoate un tatuaj? ca il am de cand eram mai ..prost :P

     

    Eu mi-am batut altul peste. :banana: Oricum, dupa cel mult 10 ani se decoloreaza incet, incet. Oricat de profesionale ar fi sculele.

  2. Eu cred ca actiunea a fost o reusita din toate punctele de vedere. Numai prin maniera civilizata de desfasurare se poate atinge scopul de a sensibiliza pe cei din jur. Cel mai important lucru e ca S-A INCEPUT CEVA! Nu trebuie sa va opriti. O serie de actiuni pe teme cat mai diverse va tine cu siguranta media in priza. Motociclistii pot tine prime-time-ul televiziunilor si paginile ziarelor. Suntem oameni care se bucura de viata si libertate, nu suntem statistici.

  3. Cam asa stau lucrurile si pentru o parte din femei...Eu aveam emotii cand eram pasagera...Nu tineam mortis sa mearga cu mine dar nici cu altii mai experimentati nu s-a urcat. Pt mine nu are importanta daca o sa mearga vreodata sau nu...dar nu stie ce pierde. :banana:

  4. Salut Oana! Bine ai venit!

    Prietenul meu nu s-a urcat niciodata pe un motor, nici macar ca pasager dar nu ma deranjeaza. Nu e obligatoriu sa-i placa absolut tot ce-mi place mie. Iar daca o va face, vreau sa fie alegerea lui, nu fiindca am tras eu de el. Probabil ar lua imediat microbul dar pana atunci ma bucur doar eu de placerea asta. :banana:

  5. Insanatosire grabnica!

     

    Cred ca n-ar trebui sa ajungem in aceeasi oala cu taximetristii. Solidaritatea conteaza, e bine ca se aduna motociclistii cand se produce un accident dar nu cred ca o bataie generala la fata locului ar schimba maniera de condus a conservarului. In loc sa pierzi vremea cu soferul mai bine ajuti motociclistul, o vizita la spital face mai mult decat o mie de soferi caftiti.

×
×
  • Creează nouă...