Sari la conținut

giaredrose77

EX+
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de giaredrose77

  1. Eu mi-am batut altul peste. Oricum, dupa cel mult 10 ani se decoloreaza incet, incet. Oricat de profesionale ar fi sculele.
  2. @kombat De acord cu tine dar nici sa treaca un an de zile pana la urmatoarea.
  3. Eu cred ca actiunea a fost o reusita din toate punctele de vedere. Numai prin maniera civilizata de desfasurare se poate atinge scopul de a sensibiliza pe cei din jur. Cel mai important lucru e ca S-A INCEPUT CEVA! Nu trebuie sa va opriti. O serie de actiuni pe teme cat mai diverse va tine cu siguranta media in priza. Motociclistii pot tine prime-time-ul televiziunilor si paginile ziarelor. Suntem oameni care se bucura de viata si libertate, nu suntem statistici.
  4. Cam asa stau lucrurile si pentru o parte din femei...Eu aveam emotii cand eram pasagera...Nu tineam mortis sa mearga cu mine dar nici cu altii mai experimentati nu s-a urcat. Pt mine nu are importanta daca o sa mearga vreodata sau nu...dar nu stie ce pierde.
  5. Linistea dinaintea furtunii....mama ei de ploaie.
  6. Vine si restul ca nu mi-a incaput toata in cadru...
  7. Super faina! Sa o conduci sanatos si fara evenimente.
  8. Salut Oana! Bine ai venit! Prietenul meu nu s-a urcat niciodata pe un motor, nici macar ca pasager dar nu ma deranjeaza. Nu e obligatoriu sa-i placa absolut tot ce-mi place mie. Iar daca o va face, vreau sa fie alegerea lui, nu fiindca am tras eu de el. Probabil ar lua imediat microbul dar pana atunci ma bucur doar eu de placerea asta.
  9. Insanatosire grabnica! Cred ca n-ar trebui sa ajungem in aceeasi oala cu taximetristii. Solidaritatea conteaza, e bine ca se aduna motociclistii cand se produce un accident dar nu cred ca o bataie generala la fata locului ar schimba maniera de condus a conservarului. In loc sa pierzi vremea cu soferul mai bine ajuti motociclistul, o vizita la spital face mai mult decat o mie de soferi caftiti.
×
×
  • Creează nouă...