Sari la conținut

alex1vladimir

INACTIV
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alex1vladimir

  1. Va multumesc pt invitatie, dar din pacate tot plecat sunt. Daca eram in tara va sunam eu
  2. Salutare lume! eu cred ca voi fi plecat dar o iesire in bucuresti se mai face anul asta?
  3. alex1vladimir

    Kawasaki EN500

    Multam fain! Din pacate nu imi merge linkul asta de la birou. Cu prima ocazie ma uit. Si ma gandesc si la varianta darian.
  4. alex1vladimir

    Kawasaki EN500

    Salutare lume! Are cineva o sa pt LTD-ul meu? Mi-a facut-o varza pisica alor mei desi o acoperisem (
  5. alex1vladimir

    Kawasaki EN500

    Dar te-ai chinuit ceva inainte sa pui intrebarea ). Din cate am citit eu, am inteles ca ai reusit sa-l faci sa porneasca suntand releul. A fost o coincidenta sau porneste mereu daca incerci asa?
  6. Beatrice, reusesti sa ajungi la mine la birou la 18.00? Alex_en, ce face? A zis ca vine si el. Il sun, sau deja ati vorbit cu el?
  7. Pai eu as fi disponibil pe la 18.00. As incerca si mai devreme dar nu stiu daca reusesc. Ce ziceti?
  8. Pai eu as fi disponibil pe la 18.00. As incerca si mai devreme dar nu stiu daca reusesc. Ce ziceti?
  9. Salutare lume! Cine are chef de un suc la cofetarie la parcul circului astazi? Eu o sa plec in Qatar vreo 4-5 luni si vroiam sa va salut.
  10. Prezent Mesaj completat Prezent si in timpul saptamanii
  11. Salutare lume! Am fost putin ocupat si nu am putut sa intru pe forum. Ramane cum am stabilit sambata, cu o mica schimbare, pt care imi cer scuze anticipat. S-ar putea sa intarzii mai mult decat am spus. Adica sa plecam undeva pe la ora 16.00. Eu zic ca nu este asa de grav avand in vedere ca ajungem in 2 ore acolo lejer, deci pe lumina. Avem dupa aia toata noaptea la dispozitie, plus o parte din duminica. Este ok pt voi, sau ma injurati?
  12. Locatia ar fi intre Targoviste si Campulung Muscel. Este perfect pt un gratar si o bauta intr-un cadru intim si evlavios (gard in gard cu biserica ). Singura problema e ca nu pot pleca din Bucuresti, decat poate Sambata ceva mai tarziu, pe la ora 13-14, depinde si ce fac (a se traduce beau) vineri seara . Le-am promis alor mei ca le fac cumparaturi de dimineata si s-ar putea sa dureze... aia e.
  13. Numai daca ne ajuta pupila sa-l bagam in fiat.
  14. Primiti un nou membru in grup? Cel mai tanar posesor de LTD450. Nepotelul meu. 2 ani jumate
  15. Rectificare: se fuma tutun. Sa nu ne inteleaga gresit domnii moderatori
  16. Salutare lume! Beatrice, ai uitat sa spui ca se si fuma in masina. Si in fata si in spate. =)) A fost intr-adevar amuzant. Mesaj completat Alex_en si Filosoful, scuze ca nu v-am salutat la plecare, dar la un moment dat nu v-am mai vazut in spate. Probabil ca am luat-o in directii diferite. Astept cu interes urmatoarea iesire... padure, namol, mlastini.... exclus =)) Cel putin pana imi iau un transalp
  17. Salutare lume! Beatrice. Ai uitat sa spui ca se si fuma in masina. Si in fata si in spate. =)) A fost intr-adevar amuzant.
  18. Eu am o locatie foarte ok, dar nu este tocmai aproape. Sunt 120km. Bucuresti - Targoviste - Pucheni de Dambovita. Am o casuta de vacanta acolo. Este foarte fain.
  19. Sambata pana la urma, ce faceti? Beatrice, pana maine iti rezolvi carburatoarele?
  20. alex1vladimir

    Kawasaki EN500

    Zgomotul nu l-as putea numi specific, pt ca ar insemna ca asa se aude din fabrica. E posibil, ca dupa niste kilometri, intr-adevar toate sa scoata zgomotul asta, dar ceva sigur nu e ok pe acolo. Mesaj completat My god, Beatrice!!! trebuie sa-mi iau o pauza lunga sa citesc toata treaba asta ) Mai si munceste unii
×
×
  • Creează nouă...