Sari la conținut

razvan-gabriel

Membru
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de razvan-gabriel

  1. Salut. Am reusit sa rup un surub colender la o suzuki Gsx R 600 k1, Prin acel surub din ce am vazut eu trece ulei. Am tot cautat pe siteuri Iwemoto...etc) sau la dezmembrari dar nu am gasit mai deloc ce imi trebuie. O sa atasez ceva poze sa vedeti exact despre ce e vorba . Surubul e metric 8 cu filet normal si are 25 mm pana la gulerul din fata hexagonului. Daca stiti unde pot gasi sau cine are asa ceva va rog sa lasati pm. Chiar nu stiu unde sa mai caut. Asfalt uscat!

    di-W1YC.jpgdi-BIGK.jpgdi-B5M0.jpg

  2. Salut tuturor. Am facut o mare prostie azi, am reusit sa rup la moto (GSX R600 , 2001) surubul acela gaurit (metric 8) prin care trece uleiul inspre blocul motor sau ceva de genul care se afla pe partea dreapta deasupra la capul acela negru. Imi puteti spune unde as putea gasi un asemenea surub??

    O zi buna

  3. Salutare...am o problema la CBR F4i din 2001 pe injectie si nu imi dau seama de la ce poate sa fie. Lucrurile stau cam asa:

     

    1. Acum ceva timp m-am tavalit putin cu motorul pe partea stanga, in urma tavaliri a trebuit sa fie scoasa carena din fata cu tot cu far pentru a verifica daca este ceva spart pe dedesupt - nu a fost nimic totul era ok.

    2. In urma tavaliri si a remontarii carenei a aparut o problema cu farul. Problema este in felul urmator: cu farul stins dau contact la motor, se incarca injectia si motorul porneste si merge fara probleme. Imediat cum aprind farul (pozitie sau faza scurta) imi taie alimentarea la motor si se opreste insa fara sa se aprinda farurile. Dupa ce se opreste motorul si sting farurile se reincarca injectia si pot sa il pornesc iar fara probleme.

     

    Detalii:

    - am dat toata carena din fata jos si toate mufele erau ok conectate nu am facut decat sa deconectez mufa principala si sa dau cu WD40. Si problema a fost rezolvata. M-am bucurat ca totul era ok, am montat totul inapoi si am mers cu motorul 500m cu farurile aprinse . Insa urmatoarea zi cand am vrut iar sa plec cu motorul a pornit cu farurile aprinse insa dupa 5m iar mi-a taiat alimentarea si problema a revenit.

    - am dat pentru a doua oara carena jos si am luat la uns toate contactele. Iar totul a mers ok si motorul pornea cu farurile aprinse. Am montat totul inapoi si chiar am facut 2 drumuri timp de 2 zile. Insa aseara dupa ce am mers cu motorul cam 4 km cu farurile aprinse am oprit motorul putin iar cand am vrut sa plec...a revenit problema. :angryfire:

     

    De la ce poate sa fie problema?

     

    Aceeasi problema o am si eu la gsx rul meu tot din 2001. Am schimbat xenoanele cu becuri normale, problema reapare. Acum cred ca e de la senzorul de la cric, aproape sigur. Care e diferenta la mine, e ca mie nu mi se opresc luminile cand se opreste motorul.

  4. Sal all. De curand mi-am schimbat bateria si mergand pe faza lunga intr-o seara am incercat sa claxonez. Cand am claxonat s-a auzit un sunet slab, fara putere, asta doar pe faza lunga. Mentionez ca am xenoane pe ambele faze. Am tras concluzia ca ceva nu e in regula, ori releul nu isi face treaba, ori xenoanele mananca prea multa energie? Ati mai patit asa ceva, stie cineva vreo solutie sa scap de asta sau e ceva normal tinand cont ca am xenon?

  5. Se auzea sigur si inainte, nu ai fost atent.., sau mai probabil a avut un ulei mai gros+ aditiv , l-ai cumparat curand ?, poate a fost pregatit de vanzare. Nu vreau sa cobesc. Incearca sa-i pui un aditiv, rau nu are cum sa-i faca, dar ma indoiesc ca va disparea zgomotul.

    de cumparat l-am cumparat mai de curand, dar nu stiu daca a fost pregatit pt vanzare sau nu, faza e ca baiatul de la care am luat-o mi-a zis ca nu i-a schimbat uleiul si ca trebuie sa il schimb eu. altceva nu sh ce sa zik.. o sa vad

  6. Posibil sa fie un zornait mai profund de la ulei de calitate proasta!...

    e posibil si asta ca inainte sa ii schimb ulei parca nu se auzea sau nu aveam eu urechea formata. I-am pus Motul 5100 10 w40. Un prieten imi zicea sa bag un aditiv ceva (la vreo 160 de lei ) ca e posibil sa dispara zgomotul.

     

    Este de la Lantul de distributie, il poti strange dar exista pericolul sa se rupa(daca mergi cu el in turatii f mari).

    Iti pot recomanda un prieten care avea aceiasi problema pe un Srad din 2000 si a rezolvato. Merge asa cu el de 2 ani!

     

    Daca esti amabil spune-mi cum iau legatura cu prietenul tau sa vad ce pot face. Astept raspuns.

  7. Pretene, vezi ca s-ar putea sa nu ai lantul intins! l-ai verificat in ultima vreme?. Ala face un zgomot uratel.., la relanti normal ca nu se mai aude. :bounce: . daca nu este ala, pune-ti bani deoparte pt lantul de la distributie. :cheers:

     

    o sa ma duc la cineva sa verifice, ai idee cam cat m-ar duce sa schimb distributia?

  8. Sal all. Am si eu o intrebare pentru cei care se pricep cat de cat la motoare. La GSXr K1, cand merg mi se aude un zornait la motor. nu foarte rau dar se aude. Mentionez ca atunci cand e la relanti parca nu e chiar asa ca in mers, iar cand accelerez mai tare am impresia ca dispare.

    Deci sunetul acela persista in mers, cand merg pana in 5000 de turatii sa zicem. Aveti idee ce ar putea fi?

  9. Salutare. Am si eu o mica intrebare pentru cei care au mai patit asa ceva sau se pricep. Am o mica problema la un suzuki gsx-r 600 k1, am schimbat uleiul de curand si am observat ca pierd ulei pe la busonul de la baia de ulei, nu foarte mult dar picatura cu picatura se aduna. Problema asta o aveam si inainte sa il schimb. As vrea sa stiu cam ce ar trebui schimbat: garnitura, garnitura +busonul sau facut alt filet si alt surub.????? Astept raspunsuri daca ati mai trecut prin asa ceva sau va pricepeti in asemenea probleme. Asfalt uscat si sa auzim doar de bine

  10. salut am un ij jupiter 3 de vanzare motocicleta se prezinta cat de cat buna motoru e refacut acum 2 ani pornire pe magnetou nu am acte nu le mai gasesc mai am an schmb 2 motoare unu nou nout iar celalalt este si el foarte bun si cat mai multe pise de schimb

     

    salut .m-ar interesa pe mine niste piese....zi-mi pe ce sa te caut.

  11. daca se intinde negreala pe mana e de la ulei, ar cam trebuii segmentat motorul, dar asta ar trebuii sa se vada si in timp ce merge motoru cu un fum usor spre albastru ...cel mai bine dai o fuga pe la un mecanic macar sa arunce un ochi

     

     

    aham...ms de raspuns, fum nu iese in mers delok...deci cred ca nu e asa grav...dar o sa vad

  12. Fii putin mai explicit, te referi la faptul ca iti ramane negreala pe deget cand bagi tragi pe partea din interiorul tzevii din finala de evacuare?

    Daca asta este, atunci da. Ma rog, nu stiu in ce stare este evacuarea ta. Negru vine de la benzina nearsa... normal ar fi un praf albui acolo, daca totul ar fi reglat conform tuturor normelor, cum nu prea e cazul in moto, praful negru e normal.

    Sper ca am nimerit cu raspunsul.

     

     

    pai hai sa fiu mai explicit: deci daca dau cu mana pe partea din interiorul tevii din finala de evacuare, ramane negru pe mana, ceva mai mult decat un simplu praf. As vrea sa stiu ce trebuie facut daca este intradevar importanta aceasta problema, adica ce trebuie verificat sau analizat la un service. Ast raspuns. ms

×
×
  • Creează nouă...