Sari la conținut

razvan-gabriel

Membru
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    razvi_razvanik13@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Prahova
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Suzuki GSX-R 600 K1

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Doua

razvan-gabriel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. sa o stapanesti sanatos...tot k1 am si eu.. apropo cat ai dat pe ea?
  2. cred ca o sa incerc si asta daca alta solutie nu am.
  3. Salut. Am reusit sa rup un surub colender la o suzuki Gsx R 600 k1, Prin acel surub din ce am vazut eu trece ulei. Am tot cautat pe siteuri Iwemoto...etc) sau la dezmembrari dar nu am gasit mai deloc ce imi trebuie. O sa atasez ceva poze sa vedeti exact despre ce e vorba . Surubul e metric 8 cu filet normal si are 25 mm pana la gulerul din fata hexagonului. Daca stiti unde pot gasi sau cine are asa ceva va rog sa lasati pm. Chiar nu stiu unde sa mai caut. Asfalt uscat!
  4. mda asa ceva, numai ca al meu are un guler langa hexagon acolo si e mai lung , are 25 mm de sub guler.
  5. Salut tuturor. Am facut o mare prostie azi, am reusit sa rup la moto (GSX R600 , 2001) surubul acela gaurit (metric 8) prin care trece uleiul inspre blocul motor sau ceva de genul care se afla pe partea dreapta deasupra la capul acela negru. Imi puteti spune unde as putea gasi un asemenea surub?? O zi buna
  6. Salut tuturor. Am si eu o intrebare, daca bag moto in garaj pe timpul ierii (in garaj fiind condens cel mai probabil) e indicat sa o tin acolo chiar daca am husa pe ea??? Sau ce ar fi mai indicat? Am citit intr-un post ca unii bagau pungii pe teava de esapament, asta pentru ce mai e??
  7. am verificat incarcarea, fara becuri incaraca pana la 14V dar cu consumatori incarcarea se diminueaza, adica cu faza scurta doar pana la 13 si ceva , si cu faza lunga mai putin.
  8. Sal all. De curand mi-am schimbat bateria si mergand pe faza lunga intr-o seara am incercat sa claxonez. Cand am claxonat s-a auzit un sunet slab, fara putere, asta doar pe faza lunga. Mentionez ca am xenoane pe ambele faze. Am tras concluzia ca ceva nu e in regula, ori releul nu isi face treaba, ori xenoanele mananca prea multa energie? Ati mai patit asa ceva, stie cineva vreo solutie sa scap de asta sau e ceva normal tinand cont ca am xenon?
  9. de cumparat l-am cumparat mai de curand, dar nu stiu daca a fost pregatit pt vanzare sau nu, faza e ca baiatul de la care am luat-o mi-a zis ca nu i-a schimbat uleiul si ca trebuie sa il schimb eu. altceva nu sh ce sa zik.. o sa vad
  10. e posibil si asta ca inainte sa ii schimb ulei parca nu se auzea sau nu aveam eu urechea formata. I-am pus Motul 5100 10 w40. Un prieten imi zicea sa bag un aditiv ceva (la vreo 160 de lei ) ca e posibil sa dispara zgomotul.
  11. o sa ma duc la cineva sa verifice, ai idee cam cat m-ar duce sa schimb distributia?
  12. Sal all. Am si eu o intrebare pentru cei care se pricep cat de cat la motoare. La GSXr K1, cand merg mi se aude un zornait la motor. nu foarte rau dar se aude. Mentionez ca atunci cand e la relanti parca nu e chiar asa ca in mers, iar cand accelerez mai tare am impresia ca dispare. Deci sunetul acela persista in mers, cand merg pana in 5000 de turatii sa zicem. Aveti idee ce ar putea fi?
×
×
  • Creează nouă...